HomeMoneyHet vermogen van Waylon in 2024. Wat verdient hij? Leeshethier.

Het vermogen van Waylon in 2024. Wat verdient hij? Leeshethier.

Het vermogen van Waylon in 2024. 

Waylon moet je kennen. Een getalenteerde zanger en coach van The Voice of Holland. Maar misschien ken je hem voornamelijk van zijn grote fout in 2022. Hij ging vreemd en daar werd veel over gesproken en geschreven. Hij schijnt nog steeds vreemd te gaan aldus de juice kanalen, of dit klopt weten wij uiteraard niet zeker. 

Waylon, geboren als Willem Bijkerk gaat al even mee in de muziek business. Na zijn doorbraak met het album “Wicked Ways” uit 2008 ging het hard met Waylon.

Hij deed mee aan Holland’s Got Talent en hoewel hij erg populair was bij de jury en het ver schopte, wist hij de talentenjacht niet te winnen. Platenmaatschappij Universal Music had echter genoeg gezien en bracht hem als eerste Nederlander ooit uit via het Motown-label.

Inmiddels is hij ook een coach bij de Voice of Holland. Hij draait al aardig wat seizoenen mee en doet het goed.

Sinds november 2017 heeft Waylon een relatie met zangeres en influencer Bibi Breijman. Bibi Breijman is niet alleen een beauty maar ze is ook nog eens hoogbegaafd. A beauty with the brains. Goed gedaan Waylon! De twee leerden elkaar kennen tijdens opnames van het RTL 4 programma It Takes 2 waar Bibi als deelneemster te zien was en Waylon als coach.

Hij heeft twee bedrijven op zijn naam staan. Een daarvan heet “Labour Road B.V.” dat hij in 2012 heeft opgericht. Het eigen vermogen van dat bedrijf bedroeg eind 2018 bijna 346.000 euro. Zijn tweede bedrijf Waymore B.V. werd ook in 2012 opgericht en fungeert slechts als financiële holding. Alles bij elkaar opgeteld bedraagt het eigen vermogen van Waylon ruim 1.1 miljoen euro in 2018. 

Maar dan: wat is het vermogen van Waylon in 2024?

We kunnen wel zeggen dat Waylon een muilti-miljonair is en genoeg verdient met zijn zangtalent en ondernemingen. We denken dat zijn vermogen anno 2024 wel meer dan 5 miljoen is. 

Bron: Quotenet, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments