HomeMoneyHet vermogen van Snoop Dogg in 2023. benieuwd?

Het vermogen van Snoop Dogg in 2023. benieuwd?

Snoop Dogg, wie kent hem niet?

Wat is zijn vermogen in 2023?

Snoop Dogg aka Cordozar Calvin Broadus. Ook bekend als Snoop Doggy Dogg, The Doggfather, Snoop Lion en Snoopzilla is een West Coast-rapper, zanger, acteur, producer, regisseur en ondernemer. Hij is van alle markten thuis en een echt talent.

Snoop begon zijn carrière in 1992 en werd ontdekt door Dr. Dre. Het opbouwen van zijn rijkdom begon toen Snoop een mixtape die hij in zijn huis had gemaakt aan Dr. Dre overhandigde. Nadat Dre naar de band had geluisterd, nodigde hij Snoop uit om auditie te doen om mee te werken, en de rest is geschiedenis.

We kennen vast wel allemaal de hits: “Drop It like its hot”, “Young, Wild And Free” (featuring Wiz Khalifa and Bruno Mars) en “Sensual Seduction”. Zijn debuutalbum Doggystyle was een van de meest winstgevende debuut aller tijden. 

Naast zijn rappen, verscheen hij ook in talloze films en tv-shows en is hij ondernemer. Snoop Dogg heeft als ondernemer al veel tijd en geld gestoken in verschillende ondernemingen, waaronder in de videogame business en marihuana. Hij heeft zojuist ook de rechten van het label: Death Row Records gekocht. Het label waar hij ooit begon. Zo zie je maar. Het leven kan zo veranderen.

Maar dan, wat is zijn vermogen in 2023?

Volgens diverse media sites heeft hij zo,n 135 miljoen. Not bad toch?

Wil jij nou ook rijk worden? Veel geld verdienen door middel van beleggen? Bekijk dit boek dan eens.

Image: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments