HomeMoneyVermogen YouTuber Kwebbelkop in 2024. Lees het hier.

Vermogen YouTuber Kwebbelkop in 2024. Lees het hier.

Vermogen Kwebbelkop in 2024.. Wat verdient deze YouTuber en wat is zijn totale vermogen?Hij begint steeds populairder en bekender te worden, maar hij is al meer dan 10 jaar bezig. Remember: succes en geld kost tijd. Neem je tijd!

Kwebbelkop ofwel Jordi van den Bussche. Wij zijn fan! Kwebbelkop is een Nederlandse gamer op YouTube met Engelstalige content. Hij is officieel de grootste YouTuber van Nederland. Nog groter dan Nikkie Tutorials en Enzo Knol.

Kwebbelkop heeft meer dan 14 miljoen abbonees! Like wow! Hij doet alles in het Engels dus vandaar zijn grote bereik. Hij is een gamevlogger.. Steeds meer Nederlands YouTubers gaan over op het Engels om zo meer mensen te bereiken. Bijvoorbeeld YouTuber en Instagram icon: Rianne Meijer.

Eén van de verdienmodellen van YouTubers zijn natuurlijk advertentie inkomsten via YouTube, de advertenties die je voor en tijdens de video’s te zien krijgt.

Aangezien zijn video’s ontzettend veel bekeken worden verdient hij dus veel geld aan advertenties. Benieuwd wat je met Youtube Verdient? Lees dit artikel dan eens. De advertenties zijn waarschijnlijk niet zijn hoofdinkomen. Kwebbelkop heeft ook nog advertorial inkomsten oftewel gesponsorde content, want je ook op blogs en Instagram kan hebben. Dit is een bekende vorm van inkomsten voor YouTubers. Samenwerkingen met merken. Veel YouTubers promoten merken of producten in hun video’s. Kwebbelkoop verdient hier dus ook mee. Hoeveel precies is niet bekend. Hier doen de influencers vaak geen uitspraken over. Maar dit kan aardig oplopen met zoveel views.

Zoals vele andere YouTubers verkoopt Kwebbelkop ook nog eens eigen producten die hij natuurlijk promoot via zijn eigen kanalen. Dit is zijn eigen website. Voor alle fans: there opening soon, aldus de site.

Naast zijn YouTube kanaal is Jordi ook met een ander bedrijf begonnen. Hij is gestart met een platform waarop gebruikers op grote schaal NFT’s kunnen maken en verkopen. Hoe dit precies loopt is niet helemaal duidelijk.

We weten in ieder geval zeker dat Jordi aka Kwebbelkop een miljonair is. Volgens diverse media is hij 14 miljoen waard. Like what? Hij is wel al meer dan 12 jaar fanatiek bezig met zijn kanaal. Hij kocht een penthouse van meer dan 4 miljoen euro. Deze man kan al met pensioen en dat alleen door Youtube! Zo zie je maar, het kan dus!

Bron: Quotenet

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments