Vermogen Kwebbelkop.. Wat verdient deze Youtuber en wat is zijn totale vermogen?

Kwebbelkop ofwel Jordi van den Bussche. Kwebbelkop is een Nederlandse gamer op YouTube met Engelstalige content. Hij is officieel de grootste Youtuber van Nederland. Nog groter dan Nikkie Tutorials.

Kwebbelkop heeft meer dan 14 miljoen abbonees! Like wow! Hij doet alles in het Engels dus vandaar zijn grote bereik. Steeds meer Nederlands Youtubers gaan over op het Engels om zo meer mensen te bereiken. Bijvoorbeeld Youtuber Rianne Meijer.

Eén van de verdienmodellen van YouTubers zijn natuurlijk advertentie inkomsten via YouTube, de advertenties die je voor en tijdens de video’s te zien krijgt.

Aangezien zijn video’s ontzettend veel bekeken worden verdient hij dus veel geld aan advertenties. Benieuwd wat je met Youtube Verdient? Lees dit artikel dan eens.  

Maar Kwebbelkop heeft ook nog advertorial inkomsten. Een bekende vorm van inkomsten voor Youtubers. Samenwerkingen met merken. Veel Youtubers promoten merken of producten in hun video’s. Dit houdt in dat je als YouTuber betaald krijgt om – bijvoorbeeld – de naam van een product in een video te noemen, of om speciale video’s op te nemen waarin je een bepaald product behandeld. Kwebbelkop zal hier ongetwijfeld ook voor benaderd zijn, en ook af en toe van dit soort advertorial video’s opnemen. Hoeveel hij hier voor krijgt is niet helemaal duidelijk.

We weten in ieder geval zeker dat Jordi aka Kwebbelkop een miljonair is. Hij kocht een penthouse van meer dan 4 miljoen euro. Deze man kan al met pensioen en dat alleen door Youtube! Zo zie je maar, het kan dus!

Wil jij nou ook vroeg met pensioen? Of laten we zeggen geld verdienen (een fulltime inkomen is makkelijk mogelijk na een aantal jaar) door middel van affiliate marketing? Misschien heb je daar wel eens van gehoord, maar misschien ook niet. Geld verdienen door middel van producten die je aanraad op je website of op websites en een percentage over de verkoop verdienen? Lees hier meer over affiliate marketing.

Bron: Quotenet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here