HomeMusicWaar is Numidia bekend van?

Waar is Numidia bekend van?

Ooit bekend geworden als deelneemster van The Voice Kids, is ze inmiddels een gevestigde naam in de scene met haar hits met oa. Ronnie Flex, Famke Louise en Boef.

Geboren in Limburg, maar haar roots liggen in Marokko. Ze ontwikkelde een brede muzieksmaak, van Marokkaanse en Spaanse muziek tot soul en hiphop.

In 2018 zette ze haar handtekening bij het platenlabel van Ali B: Trifecta. Ze sloeg spijkers met koppen, want in datzelfde jaar verscheen de track van Ali B. en Numidia: Dana. Het bleek het startpunt voor een heleboel nummers die wekenlang de hitlijsten domineerden. Met Famke Louise schreef ze het nummer Alleen Wij, maar met Boef scoorde Numidia een nummer één-hit: Tout est bon. In samenwerking met Ronnie Flex verscheen ook nog het liedje Meli Meli.

Ze heeft hits als “Vlinder,” “Toxic Love,” en “Arrivé” uitgebracht, die getuigen van haar diepgaande artistieke expressie en muzikale veelzijdigheid. Met haar krachtige stem, unieke mix van culturele invloeden en oprechte teksten heeft Numidia een diepgaande indruk gemaakt op de muziekindustrie en haar fans.

Ze is de laatste tijd ook veel in het nieuws door haar optreden bij de beste zangers dit jaar. Wat een optreden, fantastisch! Ze is een prachtige zangeres.

Ze was ook te zien in het Perfectje plaatje afgelopen jaar. Ze deed het erg goed en werd derde.

Ze is dus allroudn talented en waar je haar ook van kent ze is doorgebroken in het land. We zijn benieuwd wanneer ze weer met iets nieuws komt.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments