HomeMusicHet vermogen van rapper KA

Het vermogen van rapper KA

Wat is het vermogen van rapper KA? Hij is erg populair en trending, maar blijft een beetje undercover.

Zijn echte naam is  Ayoub Chemlali. Hij is een rapper uit Amsterdam, die onder contract staat bij Hella Cash. Hella Cash is het label van Josylvio. KA is toch wat onbekender en blijft wat meer op de achtergrond. Hij houdt volgens mij niet van media aandacht. Maar als artiest heb je die toch ook wel nodig. Fans kunnen je zo ontdekken en zo kan je groter worden.

Er is nog weinig bekend over de mysterieuze rapper, zelfs anno 2023. Hij blijft een beetje uit de spotlight. Josylvio bracht de rapper mee naar de 101 Barz sessie van Hella Cash. Kenmerkend voor de rapper is dat hij je meeneemt in zijn leven op de straat. Voor wie hij rapt? Zoals hij zelf zegt: ‘dit is voor mijn jongens in Damascus met bouwlampen en gasmaskers’, ‘dit is voor mijn jongens in beperking en de achterstand’, ‘dit is voor mijn jongens met enkelband en avondklokken’.

 nmiddels heeft hij vele succesvolle hits zoals Amsterdam, Goed Fout en en Daar Met Jou uit. Stuk voor stuk tracks die miljoenen views en streams binnenhaalden, waardoor niemand eigenlijk meer om KA heen kon en nu allemaal benieuwd naar hem zijn.
En wat dacht je van de track : Je verdient Beter? Je verdient beter is een lied van de Nederlandse rapper KA in samenwerking met de Nederlandse rapper en zanger Willem.
Is rapper KA een miljonair?. Dat denken we niet. Hij is goed bezig en verdient vast goed, maar miljonair wordt je niet zo snel. Hij is nog niet zo groot als rapper Josylvio.
Maar we houden KA in de gaten.
Stay tuned.
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments