HomeWritingWat is Roddelpraat? Het kanaal van nu!

Wat is Roddelpraat? Het kanaal van nu!

Wij onderzoeken ook andere kanalen, websites, blogs etc. Vandaag: Roddelpraat!

Wat is Roddelpraat? Het tegenovergestelde van ons. Wij zijn gunners en willen talent graag helpen en op Roddelpraat worden eigenlijk alle bekende BN’ers, talenten, artiesten, influencers etc belachelijk gemaakt en worden er roddels verspreid. Of ze nou kloppen of niet. Is dit echt wat mensen leuk vinden? Het antwoord is Ja, aldus ook Bizzey.

RoddelPraat, is zowel een Youtube kanaal als online website.

Het YouTube-kanaal van Jan Roos en Dennis Schouten, is regelmatig in opspraak vanwege grove, vaak kwetsende uitspraken over bekende Nederlanders, artiesten, influencers etc.

Roddelpraat maakt mensen belachelijk. Dat is eigenlijk al vanaf dag één zo. Nu zijn Famke Louise en Carlo Boszhard allebei naar de rechter gestapt om geld te halen, want er worden roddels verspreid die niet kloppen.

RoddelPraat is een juicechannel op YouTube waar Dennis Schouten en Jan Roos elke woensdag in een (gratis) aflevering op YouTube allerlei (showbizz)zaken bespreken en gasten ontvangen.

Daarnaast hebben ze een website met miljoenen bezoekers per maand waar negatief wordt gesproken over BN’ers, influencers etc.

Het begon als hobbyprojectje van Dennis en is nu het meest besproken programma van YouTube en een welbezochte website. Roddelpraat werd in 2020 geboren en is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Een landschap waar een diepe haat tegen de show en de jongens heerst. Maar at is ook logisch toch?. Jan Roos en Dennis Schouten knallen elke week van het scherm met hun ongezouten mening. Dankzij hun grote karakterverschillen en doelstellingen in het leven is de show iedere week weer een hilarisch spektakel, aldus de mannen op de website.

Het levert veel kijkers en bezoekers op, maar zijn er ook adverteerders die op zo,n website willen adverteren? Hun verdienmodel is niet helemaal duidelijk. Hier lees je meer over het vermogen van Dennis Schouten.

De bekende zangeres en vlogger Famke Louise sleepte RoddelPraat voor de rechter nadat een niet-uitgebracht nummer van haar in een uitzending te horen was. Dat was tegen haar wil in. Ali B zou ongewenst gedrag hebben vertoont naar haar toe, maar volgens haar was dit helemaal niet zo. Het was dus daadwerkelijk een roddel.

Ze controleren de roddels dus niet en doe eigenlijk alles voor views en kijkers. Is dit echt wat Nederland wil zien? Haat naar bekende Nederlanders, influencers en ander talent?

Juice kanalen zijn een hele hype tegenwoordig in 2022. Wat dacht je van Yvonne Coldeweijer met haar juicekanaal? Ook zij wordt voor de rechter gesleept.

Stiekem zijn wij best een beetje trots op dat wij het juist anders aanpakken. Mensen positief in het daglicht zetten. Talent een handje helpen en wij zijn gunners. Een andere manier van leven. Het is een moeilijkere weg, maar uiteindelijk is positiviteit beter voor de mens. Wij voor #goodvibesonly

Juicekanalen:wat vinden jullie ervan?

Een tip van ons: begin een positief platform. Haten op anderen zal je geen goed doen.

Image: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments