HomeWritingWat kost een blog nou eigenlijk? Lees hier meer erover.

Wat kost een blog nou eigenlijk? Lees hier meer erover.

Wat kost een blog nou eigenlijk?

Jij wilt graag goede blog artikelen voor jouw bedrijf of website. Jij wilt graag gevonden worden in Google en meer klanten of bezoekers voor jouw bedrijf. Of dat nou bijvoorbeeld een kledingwebshop is of een blog. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, we willen allemaal hetzelfde. Meer bezoekers op je website/blog en meer verkopen.

Maar wat kost dat nou eigenlijk het laten schrijven van een blog? En waar vind je een professionele tekstschrijfster die geen belachelijke prijzen rekent? Nou hier! Allround Writer (me) rekent 0.10 per woord voor een blog of een SEO artikel. Is goed in zoekwoorden research en schrijft goede SEO artikelen die scoren in Google. Originaliteit en kwaliteit gegarandeerd.

Uiteraard heb je ook tekstschrijvers die 0.03 of 0.04 cent per woord vragen, maar of je dan echt kwaliteit hebt is nog maar de vraag. Er zijn ook tekstschrijvers die niet werken voor minder dan 0.25 cent per woord. Maar weet wel dat een schrijver die een hoge prijs vraagt zeker niet altijd beter werk levert.

Als je verschillende tekstschrijvers met elkaar gaat vergelijken en meerdere offertes opvraagt, dan zal je ontdekken dat de prijzen behoorlijk uiteen kunnen lopen.

Tip: doe altijd goed onderzoek naar verschillende tekstschrijvers en vraag voorbeelden op (portfolio). Life of an Artist is een goed voorbeeld van een online blog/magazine vol met SEO artikelen die goed scoren in Google. Benieuwd naar de schrijfkunnen van Allround Writer (me)? Bekijk dan vooral dit online magazine/blog en ook www.carrieretijd.nl.

Wat kost een blog dus? Dat verschilt erg per tekstschrijver. Ontdek en vergelijk!

Wil jij een online magazine beginnen of een webshop, maar weet je niet hoe te beginnen? Bekijk dan vooral onze shop!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments