HomeMusicWeer een artiest die independent verder gaat: Ashafar.

Weer een artiest die independent verder gaat: Ashafar.

Rapper Ashafar gaat nu ook independent. Lees hier meer.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en voor Ashar is het moment van gaan aangebroken. De rapper heeft afgelopen vorige week bekendgemaakt dat hij het label van Josylvio, Hella Cash Gang, heeft verlaten en “independent” verdergaat.  

Hij is niet de eerste. Ook Ronnie Flex, Lil KLeine en Tabitha gaan independent verder. Wat betekent dat eigenlijk voor de platenlabels? Beginnen die niet overbodig te worden? Hoe verder met Top Notch? Lees hier meer.

Het is trending: je los maken van je platenlabel en zelf verder gaan. Je houdt meer geld over, maar je moet ook meer zelf regelen. Maar als je eenmaal een naam hebt kan je makkelijk independent gaan. Je hebt al de bekendheid en de fans.

Ashafar maakte het nieuws bekend middels een video op Instagram. Daarin zegt hij dat hij voor zichzelf kiest en geen platencontract zal tekenen bij een ander label. “Ik ga alles zelf doen. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Hella Cash. Ik zit er nog steeds mee dat ik wegga, maar het was een mooie tijd. Ik kwam als niemand en ben weggegaan als iemand.” 

Ashafar bracht laatst zijn nieuwe album Etappes uit, dat dus zijn laatste track via Hella Cash Gang is. Wil je meer over dit label? En wil jij wel graag getekend worden door dit label? Lees hier meer over het label van Josylvio.

Bron: Funx, Image source: Top notch

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments