HomeInfluencersWie is influencer Rianne Meijer? Ben je benieuwd naar deze haar?

Wie is influencer Rianne Meijer? Ben je benieuwd naar deze haar?

Wie is infuencer Rianne Meijer?

Een selfie queen op de gram. Een leuke, grappige en mooie vrouw (zie foto, boyfriend is rechts).

Je ziet er voorbij komen op de gram en op Youtube en je vraagt je af wie deze dame toch precies is.

Rianne Meijer is een bekende populaire influencer op Instagram met meer dan 1 miljoen volgers (volgens mij ook wel wat gekocht). Ze verkreeg internationale bekendheid door middel van haar reality shots. Instagram vs the real life. Ze laat zien dat de gram eigenlijk best wel nep is en er veel wordt bewerkt.

Een goede stunt/trend heeft ze gezet, want velen doen haar inmiddels na. Het internet staat vol met artikelen over reality vs not reality on the gram.

Rianne is geboren in Ermelo, waar ze heel haar jeugd heeft doorgebracht. Op haar 21e pakte ze haar spullen en verruilde ze de Gelderse plaats voor een bruisend leven in Amsterdam. Ze begon aan verschillende studies, maar maakte deze niet af. Ze deed ook wat modellenwerk, maar vond haar roeping toch op Instagram. Als succesvolle influencer.

Rianne woont samen in Amsterdam met haar lover Roy en heeft een mooi appartement. Op Instagram houdt Rianne Meijer zich niet alleen bezig met het delen van de mooiste foto’s en realistische beelden, óók geeft ze haar volgers graag een kijkje in haar privéleven. Zo zie je hoe ze leeft, wat ze allemaal doet en wie haar lover dus is.

Wie is Rianne Meijer dus? Een succesvolle influencer met meer dan 1 miljoen volgers.

Een influencer en vlogger to watch!

Bron: Google & Instagram. Beeld: INstagram

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments