HomeInfluencersWie is Youtuber Jelle van Vucht? Benieuwd? Lees het hier.

Wie is Youtuber Jelle van Vucht? Benieuwd? Lees het hier.

Wie is Youtuber Jelle van Vucht? Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Wij schrijven als creatief magazine niet alleen over artiesten, maar ook over de meest creatieve influencers, bloggers, vlogger, Instagrammers, Tiktokkers etc. Alle trends van nu. Ben jij benieuwd naar deze bekende Youtuber aka Jelle van Vucht? Keep on reading.

Jelle van Vucht, beter bekend onder zijn pseudoniem Jelly, is een Nederlandse Youtuber. Van Vucht maakt video’s die te zien zijn op de YouTube-kanalen ‘JellyYT’ en ‘CreativeBay’.

Beide kanalen zijn zeer succesvol en hij verdient dan ook goed geld hiermee. Zijn kanaal JellyYT heeft meer dan 22 miljoen abonnees. Like what? Hij becommentarieert computerspellen.Jelly speelt onder andere Minecraft en Grand Theft Auto (GTA). Daarbij geef hij luidkeels commentaar.  Zijn video’s zijn Engelstalig, waardoor hij natuurlijk internationaal bekend is geworden en vele fans heeft. Zijn handelsmerk is een flinke dosis enthousiasme en passie tijdens het gamen. Wij hebben niks met gamen, maar genoeg mannen (en vrouwen ook uiteraard) wel. Dus een succesvol kanaal.

Hoeveel verdient Jelle van Vucht?

Jelle van Vucht had een grote “doorbraak” in 2014, toen zijn vlogs plotseling veel vaker werden bekeken dan eerder. . Dat merkt hij ook financieel. In 2016 zou hij meer dan een miljoen euro hebben verdiend met zijn video’s op Youtube en gerelateerde activiteiten. Naast reclame inkomsten van zijn YouTube kanaal, verdient Jelle ook geld met de verkoop van zijn merchandise – zoals petten en t-shirts. Dit doen veel bekende YouTubers, zoals ook bijvoorbeeld ook de bekende Enzo Knol.

Het bekende magazine Quote heeft zijn inkomen in 2016 geschat op 1,1 miljoen euro. Dat was in 2016, het is inmiddels 2022.

We schatten anno 2022 zijn vermogen op 5 a 6 miljoen. Zoals vele wel weten is Youtube big business en dat zie je ook bij Jelle terug.

Benieuwd naar meer Youtubers? Lees dan vooral onze andere artikelen over influencers.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments