HomeMusicWinnaar talentenjacht Howen Justin brengt single ‘Deja Vu’ bij label van Snelle...

Winnaar talentenjacht Howen Justin brengt single ‘Deja Vu’ bij label van Snelle uit

Het jaar begint goed voor singer-songwriter Howen Justin, hij mag namelijk zijn eerste single uitbrengen onder de vleugels van niemand minder dan Snelle! De artiest won een talentenjacht en verdiende daarmee een release op Lieve Jongens, het label van Snelle. Met de single ‘Deja Vu’ wist Howen iedereen te overtuigen en vanaf vandaag kan de rest van de wereld het nummer ook beluisteren. De artiest staat met de release van deze song aan het begin van zijn carrière, die hij benadert met een frisse en nieuwe kijk op popmuziek. ‘Deja Vu’ is vanaf vandaag overal te streamen!

Howen krijgt inspiratie uit dromen en herinneringen, een perfecte basis voor zijn song ‘Deja Vu’. De jonge artiest ervaarde dit gevoel namelijk zo heftig dat hij dit vertaalde naar een nummer. Hij is trots op de release en zegt erover: “Ik had echt niet verwacht dat ik mijn debuutsingle zou mogen doen met Lieve Jongens. Ik ben echt enorm dankbaar voor de kans en het vertrouwen van Snelle. Het voelt als een droom die uitkomt. Wat een manier om 2024 te beginnen.”

De eerste opzet van het nummer ging naar Gideon, de co-producer, die zo enthousiast was dat ‘Deja Vu’ de volgende dag gelijk verder geproduceerd is. Na een lange tijd aanpassingen gemaakt te hebben aan de tekst en de productie is het nummer nu eindelijk af en is Howen Justin klaar om ‘Deja Vu’ aan de wereld te laten horen!

Bekijk de videoclip van ‘Deja Vu’ door op de afbeelding hieronder te klikken:

 

Howen Justin

Howen Justin is een 22-jarige popartiest uit Nederland. Zijn muziek valt te omschrijven als nostalgische, elektronische Nederpop. Een jaar geleden kwam Nielson op zijn pad. Die was zo onder de indruk van zijn werk dat hij graag een begeleidende rol wilde spelen in zijn muzikale loopbaan. In 2023 tekende Howen zijn publishingcontract onder het “Verhalenmakers”-fonds van Niels in samenwerking met Sony Music. Rond diezelfde tijd hoorde Snelle de demo van zijn song ‘Deja Vu’. Howen won diens zoektocht naar nieuw talent en won daarmee een release op Snelle’s label “Lieve Jongens”.

Howen vond zijn passie voor muziek op zesjarige leeftijd, toen hij thuis piano begon te spelen. Hierdoor kreeg hij de smaak te pakken, wat er toe leidde dat hij later ook leerde drummen en gitaar spelen.

Al snel stapte Howen over op het produceren van zijn eigen muziek. Hij begon met studeren aan de Herman Brood Academie. Daar ontdekte de artiest dat hij ook veel plezier heeft in het zingen en schrijven van nummers. Momenteel studeert hij af aan het Conservatorium in Haarlem.

Met zijn vermogen om meerdere instrumenten te bespelen, elk nummer zelf te produceren, te zingen en te schrijven, is Howen Justin absoluut een artiest die je in de gaten moet houden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments