HomeMusicYung Volwassen tekent bij BOOMIN’ en brengt ‘Salmari (Zwarte Goud)’ uit

Yung Volwassen tekent bij BOOMIN’ en brengt ‘Salmari (Zwarte Goud)’ uit

Het nieuwe jaar begint lekker voor de jongens van Yung Volwassen. Het duo heeft namelijk getekend bij BOOMIN’, het label waar Turfy Gang ook bij aangesloten zit. Ze vieren hun nieuwe deal met de release van hun eerste single ‘Salmari (Zwarte Goud)’ samen met Jachie. Met deze single begint voor Yung Volwassen een jaar vol met muziek, nadat het afgelopen jaar ook al vol hoogtepunten zat. Zo hadden de mannen een samenwerking met Mr. Polska en Team TNT, genaamd ‘Rode Licht’, en stonden ze in het voorprogramma van de uitverkochte Turfy Gang World Tour. Verder heeft Yung Volwassen met hun energieke act vele eigen shows plat gespeeld!

Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Met ‘Salmari (Zwarte Goud)’ zet Yung Volwassen hun signature sound voort; energieke beats met herkenbare teksten voor luisteraars in hun eeuwige jeugd. Ter inspiratie vroegen de jongens op een brakke zondagmiddag aan hun volgers waar hun volgende song over moest gaan. Hieruit werd al snel duidelijk dat het merendeel verlangde naar een nummer over het zwarte goud; Salmari. Samen met Jachie, die Yung Volwassen kent als residential DJ bij Chupitos, werd er een energieke tune vol trompetten gecreëerd.

Yung Volwassen heeft ‘Salmari (Zwarte Goud)’ al vaak live opgetreden en keer op keer doet de song het goed: “Het publiek gaat los, zingen mee en nemen shots alsof het water is. Een keer schoot ik uit met het uitdelen waardoor iemands witte jurk volledig veranderde in een jurk van zwart goud. Aan dat meisje in het publiek wil ik graag laten weten dat het me nog steeds heel erg spijt.”

Bekijk de videoclip van ‘Salmari (Zwarte Goud)’ door op de afbeelding hieronder te klikken:

Yung Volwassen

Yung Volwassen is een energieke hiphop/pop act met onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes. De twee vrienden zijn twintigers midden in hun eeuwige jeugd en nog lang niet klaar om het échte volwassen leven in te duiken. Met onderwerpen als skeer zijn, seks met je ex hebben of juist even alleen willen zijn, beschreef 3voor12 hun muziek als ‘teksten met kenmerkende humor waarin iedereen zich kan herkennen’. Dit alles begeleid door catchy beats die invloeden bevatten variërend van house, funk en gabbermuziek. Ze leerden elkaar kennen in het Gooi en raakten bevriend in Amsterdam

Jachie, een geboren en getogen producer/DJ uit Houten, heeft inmiddels zijn thuis gevonden in Utrecht. Vanaf een jonge leeftijd raakte Jachie al gefascineerd door muziek en begon hij te experimenteren met verschillende genres. Al snel ontdekte hij zijn roeping als allround DJ, waarbij hij naadloos schakelt tussen verschillende stijlen, van house en techno tot R&B en hiphop. Jachie zijn energieke optredens, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde tracks, zorgen altijd voor een onvergetelijke ervaring op de dansvloer. Als resident DJ van Chupitos Club, op het Leidseplein in Amsterdam, heeft Jachie een speciale band opgebouwd met het publiek en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het creëren van de onmiskenbare sfeer van de club.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments