HomeMusicZefanio, JMANI & Henkie T geven je met hun nieuwe track je...

Zefanio, JMANI & Henkie T geven je met hun nieuwe track je dagelijkse dosis ‘Vitamine’

De Amsterdamse singer/songwriter Zefanio slaat voor zijn nieuwe release ‘Vitamine’ de handen ineen met JMANI en Henkie T. Na een aantal maanden afwezig te zijn geweest is het tijd voor nieuwe muziek! Tijdens zijn afwezigheid heeft Zefanio niet stil gezeten, hij heeft de tijd gebruikt om te reflecteren en een nieuwe koers uit te stippelen. Met een nieuw team, Cruise Control Studio’s en een zijn nieuwe single ‘Vitamine’ voegt hij weer een heerlijke banger toe aan zijn toch al indrukwekkende tracklist. 

‘Vitamine’ is vanaf 28 april te streamen via alle portalen

Op de track ‘Vitamine’ heeft Zefanio het over een term die je gebruikt als je een dame ziet die er oogstrelend uitziet, zij geeft je ‘oog vitamine’. Het nummer is een samenwerking tussen Zefanio en Afro’s finest JMANI en CEO of Quatro Vision Henkie T, samen brengen ze dit nummer naar grotere hoogtes. Het nummer is tevens de eerste track van de nieuwe EP, die later dit jaar gepland staat. Met ‘Vitamine’ laat Zefanio die miljoenen Spotify streams op zijn naam heeft staan en eerder werkte met namen als Dopebwoy, Chivv, Jonna Fraser en Josylvio iedereen weten dat hij weer back in the game is en van plan is om die volledig over te nemen.

OVER ZEFANIO
Zefanio Wielzen, geboren op 21 juni 1991, beter bekend als de Amsterdamse zanger Zefanio en bekend van nummers zoals ‘Busje’ ft. Chivv en Lauwtje en ‘Summer’, is geen nieuwkomer in de Nederlandse muziekscene. Sinds 2017 is de zanger druk bezig nummers, EPs en albums uit te brengen, 

Met Event-Us als management en Avalon Music als label zette Zefanio zijn eerste stappen als solo-artiest. Gefocust brengt hij vele uren in de studio door, op zoek naar zijn eigen sound. Steeds vaker werd Zefanio gevraagd om stukjes in te zingen voor Nederlandse hiphopnummers.Dit leverde succes op: een van de eerste singles die wordt uitgebracht is ‘Laatste Keer’ ft. Jonna Fraser met een zwoele, intieme vibe. Het nummer werd al snel opgepikt door nationale radiostations en leverde miljoenen views op. In 2017 en 2020 brengt de zanger respectievelijk de EPs ‘Zefanio’ en ‘Bitterzoet’ uit met een dynamische mix van R&B, afro en hiphop.

Tijdens de lockdown in 2020 had Zefanio veel tijd voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Bouwend aan zijn muziekcarrière, kijkt Zefanio met veel plezier naar de toekomst. Het was tijd voor nieuwe plannen. Niet alleen heeft hij de kans gekregen om zijn sound te finetunen, ook heeft hij zijn interessegebied kunnen verbreden. Artiesten begeleiden, documentaires maken en een uitverkochte AFAS Live staan allemaal op zijn verlanglijst. Op het muzikaal gebied heeft Zefanio een switch gemaakt. Zijn muziek van nu wordt geïnspireerd door soul, trap, afro en R&B. Vooral dat laatste is iets wat hij meer terug zou willen brengen in de Nederlandse muziekscene. Hij legt zijn focus op een emotionelere, volwassenere R&B-sound, Met deze nieuwe, dedicated mindset is Zefanio de ONE TO WATCH voor 2023.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments