HomeMusicZefanio released catchy love song ‘Paraplu’

Zefanio released catchy love song ‘Paraplu’

Zefanio is terug met een heerlijk liefdesliedje. Afgelopen zomer bracht hij nog een nummer uit met de razend populaire Nigeriaanse singer/songwriter L.A.X., op ‘Paraplu’ doet hij het weer volledig in zijn eentje. Op het dansbare nummer bezingt Zefanio hoe zijn liefde beschermd wordt tegen alle invloeden van buitenaf onder zijn paraplu.

‘Paraplu’ is vanaf 6 oktober te streamen via alle streaming portalen
Zefanio zegt: “Paraplu is een track over de liefde. Het omschrijft hoe ik mijn liefde veilig houdt onder mijn paraplu. De druppels zijn een metafoor voor alle tegenslagen, maar onder mijn paraplu is onze liefde veilig.”

Voor deze tune liet Zefanio zich inspireren door de Congolese sound die nu hot is op TikTok. Deze populaire catchy vibes combineerde hij met zijn heerlijke herkenbare eigen sound. Het eindresultaat is lekkere uptempo love song, waarop niemand stil kan blijven staan.

OVER ZEFANIO
Zefanio Wielzen, geboren op 21 juni 1991, beter bekend als de Amsterdamse zanger Zefanio en bekend van nummers zoals ‘Busje’ ft. Chivv en Lauwtje en ‘Summer’, is geen nieuwkomer in de Nederlandse muziekscene. Sinds 2017 is de zanger druk bezig nummers, EPs en albums uit te brengen, 

Met Event-Us als management en Avalon Music als label zette Zefanio zijn eerste stappen als solo-artiest. Gefocust brengt hij vele uren in de studio door, op zoek naar zijn eigen sound. Steeds vaker werd Zefanio gevraagd om stukjes in te zingen voor Nederlandse hiphopnummers.Dit leverde succes op: een van de eerste singles die wordt uitgebracht is ‘Laatste Keer’ ft. Jonna Fraser met een zwoele, intieme vibe. Het nummer werd al snel opgepikt door nationale radiostations en leverde miljoenen views op. In 2017 en 2020 brengt de zanger respectievelijk de EPs ‘Zefanio’ en ‘Bitterzoet’ uit met een dynamische mix van R&B, afro en hiphop.

Tijdens de lockdown in 2020 had Zefanio veel tijd voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Bouwend aan zijn muziekcarrière, kijkt Zefanio met veel plezier naar de toekomst. Het was tijd voor nieuwe plannen. Niet alleen heeft hij de kans gekregen om zijn sound te finetunen, ook heeft hij zijn interessegebied kunnen verbreden. Artiesten begeleiden, documentaires maken en een uitverkochte AFAS Live staan allemaal op zijn verlanglijst. Op het muzikaal gebied heeft Zefanio een switch gemaakt. Zijn muziek van nu wordt geïnspireerd door soul, trap, afro en R&B. Vooral dat laatste is iets wat hij meer terug zou willen brengen in de Nederlandse muziekscene. Hij legt zijn focus op een emotionelere, volwassenere R&B-sound, Met deze nieuwe, dedicated mindset is Zefanio de ONE TO WATCH voor 2023.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments