HomeMusic50 jaar Hiphop: vier het mee op Lowlands. Lees hier meer.

50 jaar Hiphop: vier het mee op Lowlands. Lees hier meer.

Deze maand viert hiphop zijn vijftigste verjaardag. Hiphop kent inmiddels een diversiteit aan muzikale en culturele aftakkingen. Lowlands biedt traditiegetrouw veel ruimte aan het genre, zo ook dit jaar! Coke Studio presenteert in samenwerking met Lowlands een ‘trip down memory lane’ met speciale gasten als Big2, Zoë Tauran, Adje en Sticks. Geniet mee van bijzondere optredens en illustere hiphop hits op zaterdag 19 augustus om 13.00 uur in de Bravo op Lowlands tijdens Coke Studio presents: 50 years of hiphop tribute

Coke Studio in samenwerking met Lowlands en Nederlands talent
De tribute op Lowlands wordt mogelijk gemaakt door Coke Studio, Coca-Cola’s wereldwijde initiatief om opkomende en baanbrekende artiesten samen te brengen voor unieke, muzikale collabs. Tijdens de show op Lowlands verenigt Coke Studio divers Nederlands talent, die samen een selectie van nationale en internationale hiphop classics zal laten horen.

Verwacht optredens met hiphop nummers uit zowel de beginjaren als van nu, van artiesten Sticks, Big2, Zoë Tauran, Adje, Cho en MC Melodee.

Big2 en Eric van Eerdenburg blikken vooruit op de show
Big2: “Hiphop is een genre dat culturen en mensen bij elkaar brengt. Een genre waar ik me thuis voel en waar ik mijn carrière van heb mogen maken. Ik kijk er naar uit om het 50-jarige bestaan van mijn favoriete genre samen met bovengenoemd rijtje en tienduizenden Lowlanders te mogen vieren op mijn favoriete festival.”

Eric van Eerdenburg, directeur Lowlands over de show: ”Hiphop is in de afgelopen 50 jaar een invloed geworden die ver over de grens van het eigen genre rijkt en niet weg te denken is uit de hedendaagse pop-, mode-, en beeldcultuur. We kijken met deze show om met enkele highlights uit de afgelopen 50 jaar in de wetenschap dat hiphop ook de komende 50 jaar een belangrijke stroming zal zijn in het Lowlands programma.” 

Samen vieren we 50 jaar hiphop hits op een magische manier. Cheers to that!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments