HomeMusicAdje & Reverse brengen nieuw album uit. Luister het hier.

Adje & Reverse brengen nieuw album uit. Luister het hier.

Deze week verscheen het nieuwe album van Adje & Reverse. Legacy is hun eerste gezamenlijke plaat sinds de classic Vossig uit 2013. Dat is dus wel even geleden. De grootse clubhits van toen hebben ruimte gemaakt voor soulsamples en volwassen teksten. Op dit album hebben ze ruimte ingebouwd voor een hele rits aan samenwerkingen waaronder Kevin, Sevn Alias, Sticks, Winne, Henkie T, Cor en vele anderen. Maandag 14 maart volgt een clip van de track ‘Niet Voor De Faam’, featuring Henkie T.

Het is een puur album geworden dat in teken staat van onze groei. Het zijn levenslessen die we samen hebben gedeeld en nu beschikbaar zijn voor jullie, geniet ervan!”, aldus de mannen.

beluister het album hier: Adje, Reverse – Legacy (lnk.to)

Reverse werd bekend als producer achter grote hits als ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers Pardoel en ‘Wat Wil Je Doen’ van The Partysquad. Na een succesvol avontuur in Amerika, dat hem onder meer een Grammy-nominatie opleverde, hervatte Reverse het samenwerken met Nederlandse artiesten. Adje bracht in 2008 zijn eerste Nederlandstalige solo-mixtape ‘Who The F*ck Is Adonis?’ uit. In de jaren erna groeide hij uit tot household name in de Nederlandse hiphopscene. De Amsterdamse mc kan de straat net zo makkelijk bedienen als de club. Hoewel de paden van de producer en de rapper een aantal keer eerder kruisten, gaven ze in 2010 hun legacy voor het eerst glans met ‘Fock Wachten‘. Een innoverend duo was geboren.

“Ik heb een stukje van mijn carrière te danken aan Reverse”, vertelde Adje al in het interview dat hij onlangs gaf in Bij Andy In De Auto. Als toost op hun broederschap verschijnt nu Legacy, dat zowat haaks staat op hun grote clubhit. “Na een jaar muziek maken lieten we het gevoel los dat we onze vorige muziek moesten toppen. Toen kwam Reverse in een souful vibe terecht, die precies matchte bij wat er in mijn hoofd speelde. Het typeert de weg die we hebben gelopen, vandaar de titel. We geven een stukje van onze legacy aan het publiek”, aldus Adje. Legacy is te bestempelen als hun meest persoonlijke werk. Eerder verschenen van het album al de singles ‘Geen Crisis‘ met Idaly en ‘Waardeer Je‘ featuring Cor en Giniio.

We houden je op de hoogte van meer nieuws van deze mannen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments