HomeMusicAfrobeats singer-songwriter Kizz Daniel brengt "Couch" uit met Becky Via Flyboy Inc/EMPIRE

Afrobeats singer-songwriter Kizz Daniel brengt “Couch” uit met Becky Via Flyboy Inc/EMPIRE

Nigeriaanse Afrobeats Singer-songwriter en een van de meest gestreamde artiesten in Afrika, Kizz Daniel, heeft zijn nieuwe single ‘Cough’ met Latin superster Becky Guitgebracht via Flyboy Inc / EMPIRE – luister HIER

Met deze single zet Kizz Daniel het enorme succes van het afgelopen jaar door. In de eerste helft van 2022 was hij de nummer 1 streamingartiest op het Afrikaanse continent, wat resulteerde in een optreden op de FIFA World Cup 2022 in Qatar. Kizz had ook twee #1 Global Shazam-records in 2022 met zijn plaat ‘Buga’ en de originele versie van ‘Cough (Odo)’, die wereldwijd honderden miljoenen streams vergaarde.

Afkomstig uit de staat Ogun, studeerde hij af met een graad in Water Resources Management en Agrometeorology in 2013. Zijn single ‘Woju’ uit 2014 werd genomineerd voor Hottest Single bij de Nigeria Entertainment Awards en werd gevolgd door ‘Laye’, een andere hit waarvan de video werd neergeschoten op verschillende locaties in het oostelijke deel van Afrika.

Kizz bracht zijn debuutalbum ‘New Era’ uit in 2016, gevolgd door zijn tweede album ‘No Bad Songz’ in 2018 met Davido, Diplo, Nasty C, Diamond Platnumz en meer. Het album stond binnen 24 uur na de release bovenaan de wereldalbumlijst.

Zijn album, ‘King of Love’, werd uitgebracht in 2020 met diverse hits die hem diverse nominaties en overwinningen opleverde. Zijn laatste EP, ‘Barnabas’, kwam uit in 2021.

Kizz Daniel is genomineerd voor meer dan 25 prijzen, heeft 3 Headies gewonnen en is dit jaar genomineerd voor nog eens 6 Headies, heeft 4 Nigerian Entertainment Awards en heeft een uitverkochte tour door Noord-Amerika en Europa op zijn naam staan.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments