HomeMusicNieuwe track "Real Met Je" van OG Vibez en Richandell. Lees hier...

Nieuwe track “Real Met Je” van OG Vibez en Richandell. Lees hier meer!

Een nieuw track van OG Vibez ft Richandell, genaamd “Real Met Je”.  De track heeft een layback Westcoast/G-funk vibe en gaat over het hebben van flashbacks over je ex partner.
De videoclip staat online op Youtube en deze staat op het moment op ruim 25.000 views. Ook is de track opgepikt door Spotify playlist ” Fresh Flows” en staat de teller in 3 dagen op 13.000 streams.

Deze track is de 4e release van het aankomend album van OG Vibez die na verwachting volgende maand uitkomt. Stay tuned en hou ons in de gaten! 

Ondertussen zitten andere artiesten van het recordlabel ‘Playaz Game’ niet stil. Zo heeft Twarkka vorige week zijn single ‘ Istanbul Hayat’ uit gebracht en deze gaat momenteel viraal op Tiktok in Turkije. Daarnaast heeft Mikkavelli onlangs een EP gedropt en was Ruthless voor het eerst te horen op een release van OG Vibez. Ook zijn er aanwijzingen vanuit CEO Senio Ajoeb dat hij bezig is met een EP en beloofd Anouar Zuid binnenkort met zijn eerste solo single te komen.

Kortom, we kunnen binnenkort veel verwachten vanuit het label van OG Vibez dus stay tuned en hou ze in de gaten!

OG Vibez is een artiest/producer uit Amsterdam. Zijn producties circuleren al jaren in de Nederlandse hiphop scene. Zo heeft hij geproduceerd voor namen zoals Josylvio, Hef, Mocromaniac, Kevin en meer. Ook bij 101 Barz waren zijn producties regelmatig te horen.

Richandell is een opkomend artiest uit Rotterdam en was een tijdje geleden Artist of the month bij FunX. Hij heeft meerdere videoclips en tracks online staan en bezig met een tape. Hou ons in de gaten voor meer nieuws en releases van deze artiest.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments