HomeMusicMajor Dreamin’ brengt met ‘African Queen’ ode aan die ene prachtige dame

Major Dreamin’ brengt met ‘African Queen’ ode aan die ene prachtige dame

Major Dreamin’ komt met een ode aan de Afrikaanse vrouw met zijn nieuwe single ‘African Queen’! De track is een ode aan alle ware queens all over the world. De heerlijke zomerse song gaat over die ene prachtige dame die je maar niet uit je hoofd krijgt.

‘African Queen’ is sinds 21 jul te streamen via alle portalen 

Na zijn laatste release ‘Oxygen’ heeft Major Dreamin’ zeker niet stilgezeten. De artiest is meteen weer de studio in gedoken en het resultaat mag er zijn!  Voor de release van ‘African Queen’ riep Major Dreamin’ de hulp in van een van zijn go-to producers; Sandersville. Dat de twee een goede match zijn in de studio bewezen ze al eerder met de release van andere ‘Ai Ai Ai’. ‘African Queen’ doet daar zeker niet aan onder en laat iedereen deze festivalzomer dansen!

Over Major Dreamin’
Dylan Laurens aka Major Dreamin’ heeft met zijn unieke stijl waarin hij Nederlands en Engelse combineert in zijn raps zichzelf in korte tijd al op de kaart gezet. Hij studeerde aan de ‘Dutch Pop Academy’ om zijn muzikale skills te verbeteren en baant zich sindsdien een weg door alle negativiteit waarmee hij omringd was en creëert met zijn muziek een eigen positieve omgeving.

“Iedereen zou het moeten weten, alles wat je verlangt is er om te hebben als je er je zinnen op zet. Laat mensen je nooit vertellen dat er een limiet is, limieten zijn illusies om de geest te misleiden.”

Zijn debuutsingle ‘Up Down Girl’ samen met Badd Dimes & KOACH wist meer dan 300.000 streams te bereiken, en wordt gedraaid op verschillende radiostations en clubs door heel Nederland, België en Duitsland, maar zijn grootste succes tot nu behaalde hij met ‘Wifey No Bae’ die meer dan 1.3 miljoen streams behaalde.Mede dankzij deze successen wordt Major Dreamin’ een steeds bekendere naam binnen de Nederlandse muziekindustrie.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments