HomeFashionAlternatieve fashion bloggers die je moet checken

Alternatieve fashion bloggers die je moet checken

Opzoek naar alternatieve fashion bloggers? Lees dan gauw verder. Er zijn zoveel verschillende fashion bloggers en veel daarvan zijn een beetje hetzelfde. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar wat alternatieve bloggers met een edgy/urban/punk stijl. Er zijn er eigenlijk niet veel te vinden. Zeker niet in Nederland. Ben jij een opkomende edgy/urban fashionblogger? Neem dan contact op en get a shoutout. Ik heb zo’n gevoel dat edgy/urban fashionbloggers het gaan overnemen van de “gewone” bloggers. Tijd voor wat verandering.

Hier een top 3 alternatieve fashion bloggers:

1.Olivia Emily

Olivia is echt een edgy/alternatieve/gothic blogger. Een blog vol met velvet en spandex. Haar stijl geeft je flashbacks aan de 80’s en 90’s. Ze houd ook erg van zwart. Een leuk alternatief blog en genoeg inspiratie op te vinden.

2. Gala Darling

Als je dit blog in een quote kan samenvatten: “Happy girls are the prettiest”. Haar blog zit vol met kleur, gedurfde prints en outfits. Ze is verder een spreker en schrijfster. Ze heeft een boek geschreven over self-love: het boek radical-self-love en living your dream. Een erg inspirerend blog en leuk boek!

3. Le-happy.com (Lua)

De eigenaresse van dit blog is Luanna. Ze woont in New-York en heeft meer dan twee miljoen volgers op Instagram. Ze heeft een erg unieke stijl en hele mooie foto’s. Een echte aanrader om te checken en om Lua te volgen.

4. Romy D’Fonseca

Een Nederlandse edgy blogster en Instagram influencer. Haar Instagram staat vol met dope kleding en outfits. Veel kleur en inspiratie. Een bezoekje waard! Get inspired. Hiernaast heeft ze ook nog haar eigen webshop, namelijk www.fireaffair.com. Een erg unieke shop met unieke en gedurfde kleding.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments