Opzoek naar alternatieve fashion bloggers? Lees dan gauw verder. Er zijn zoveel verschillende fashion bloggers en veel daarvan zijn een beetje hetzelfde. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar wat alternatieve bloggers met een edgy/urban/punk stijl. Er zijn er eigenlijk niet veel te vinden. Zeker niet in Nederland. Ben jij een opkomende edgy/urban fashionblogger? Neem dan contact en get a shoutout.

Hier een top 3 alternatieve fashion bloggers:

1.Olivia Emily

Echt een edgy/alternatieve/gothic blogger. Een blog vol met velvet en spandex. Haar stijl geeft je flashbacks aan de 80’s en 90’s. Ze houd ook erg van zwart. Een leuk alternatief blog!

2. Gala Darling

Als je dit blog in een quote kan samenvatten “Happy girls are the prettiest”. Haar blog zit vol met kleur, gedurfde prints en outfits. Ze is een spreker en schrijfster. Ze heeft een boek geschreven over self-love: het boek radical-self-love en living your dream. Een erg inspirerend blog en leuk boek!

3. Le-happy.com (Lua)

De eigenaresse van dit blog is Luanna. Ze woont in New-York en heeft meer dan 2 miljoen volgers op Instagram. Ze heeft een erg unieke stijl en hele mooie foto’s. Een echte aanrader om te checken en volgen.

4. Romy D’Fonseca

Een Nederlandse edgy blogster en Instagram influencer. Haar Instagram staat vol met dope kleding en outfits. Veel kleur en inspiratie. Een bezoekje waard! Get inspired.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here