HomeMusicAshafar is back met een nieuw album: Etappes

Ashafar is back met een nieuw album: Etappes

Na het succes van zijn debuutalbum ‘Mocro Sh*t’ is het tijd voor Ashafar’s tweede album genaamd: ‘Etappes’. De Hella Cash rapper scoorde al hits met de singles van zijn nieuwe album in zowel binnen- als buitenland. Op het nummer ‘AMS – BCN’ werkt hij samen met de Spaanse rapper Morad, momenteel één van de snelst groeiende internationale sterren in Europa, en belandde hij op nummer 1 trending in zowel Nederland als Spanje. Niet lang daarna had hij opnieuw een hit te pakken met ‘NIKE TECH’, waarop Ashafar een all-star line up bij elkaar wist te krijgen van Mula B, Josylvio, 3robi en JoeyAK. Het nummer behaalde de gouden status en telt inmiddels meer dan 13 miljoen streams. Dit succes werd voortgezet met de singles ‘Tot Laat’ ft. SRNO & Boef en het nummer ‘RUIG’. 

Het album ‘Etappes’ is vanaf deze week overal te streamen en wordt uitgebracht onder het label Hella Cash Gang.Het label van de succesvolle rapper en ondernemer Josylvio.

De plaat telt maar liefst 16 nummers met producties van o.a. SRNO, Trobi, Jordan Wayne, IliasopdeBeat.

“Ik heb hard gewerkt aan dit album en ben trots op het resultaat. ‘Etappes’ symboliseert mijn carrière en de weg die ik muzikaal wil inslaan voor de toekomst.”
aldus
– Ashafar
Ashafar is één van de grote beloftes van de nieuwe generatie rappers binnen de Benelux. Vanaf het moment dat hij zijn hitsingle ‘Panamera’ uitbracht in 2019, groeide zijn carrière in sneltreinvaart: deze succesvolle single werd al snel als platina bekroond. Zijn EP ‘Asha’ behaalde gouden status in ditzelfde jaar met meer dan 42 miljoen streams. Hij won tijdens de FunX Music Awards in 2019 de prijs voor ‘Next Best’ van Nederland.
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments