HomeWriting100.000 unieke bezoekers per maand. Wie wil dat nou niet?

100.000 unieke bezoekers per maand. Wie wil dat nou niet?

100.000 unieke bezoekers per maand. Dat is toch de droom van elke blogger en online publisher? Een mijlpaal. Dan heb je zeker wat te vieren. Met zoveel bezoekers kan jij makkelijk leven van jouw blog/online magazine. En wat als je er dan nog meer hebt dan 100.000? Kassa!

Je verdient namelijk gemiddeld tussen de 600 en 1000 euro aan advertising (Adsense, ezoic of een andere advertiser)maar dit kan hoger zijn bij 100.000 unieke bezoekers. Het ligt een beetje aan jouw niche. Blog je over finance/money etc dan kan het hoger oplopen. Maar bij entertainment zit je rond dit bedrag. Het ligt ook aan de advertiser. Mediavine betaalt bijvoorbeeld heel goed.

Daarnaast krijg jij waarschijnlijk regelmatig aanvragen voor gesponsorde content. Bij 100.000 bezoekers kan je al gauw 1000 euro of meer vragen voor een gesponsorde post die je bijvoorbeeld ook plaatst op jouw Facebook of Instagram kanaal. Je hebt immers een groot bereik. Dus de prijs gaat ook omhoog. Heb jij per maand gemiddeld 3 aanvragen die ook echt doorgaan? dan verdien je dus al gauw minimaal 4000 euro per maand aan jouw blog (gesponsorde content +advertising). Dit kan behoorlijk oplopen mocht je meer aanvragen per maand hebben.

Daarnaast is affiliate marketing ook een goede manier om geld te verdienen. Hierbij verdien je een percentage van de verkoop die via jouw link gaat. Raad dus interessante producten aan.Voor een fashionblog kan je denken aan kleding, maar voor een finance/money blog aan geld cursussen.

Wij raden graag de Affiliate marketing revolutie cursus aan van Jacko Meijaard. Er zijn namelijk veel mensen die willen beginnen met online verdienen en meer willen weten over dit verdienmodel, maar niet zo goed weten hoe ze beginnen. Deze cursus leert je alles. Van het opzetten van websites tot het uiteindelijk verdienen van geld. Doe je het goed? Heb je meerdere websites? dan kan je hier makkelijk 5k per maand mee verdienen.

Daag baas zeggen we dan. Jij wordt je eigen baas!

Gebruik al deze verdienmodellen bij elkaar op jouw blog of content website en verdien een goed maandinkomen.

You ready? Follow the steps in our shop. Je hebt hosting nodig, een domeinnaam, een SEO-expert en content uiteraard.

Wij zijn erg benieuwd hoelang jullie bloggers hebben gedaan over deze mijlpaal. 3 jaar, 5 jaar, 10 jaar? Let us know!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments