HomeInfluencers4 rijke Instagram beauty influencers

4 rijke Instagram beauty influencers

Even een leuke selfie posten op je Instagram is voor veel mensen gewoon “leuk” en een dagelijkse bezigheid, maar er zijn heel veel dames en heren die dat echt doen voor hun werk, de zogenaamde ”rijke” instagram beauty influencers. Er zijn namelijk vele influencers (niet alleen beauty influencers) die aardig wat geld verdienen hiermee en sommige kunnen hier mooi van leven. Hoe meer volgers, hoe meer geld je eigenlijk ermee kan verdienen. Benieuwd wat sommige beauty influencers verdienen voor een Instagram-post? Lees dan gauw verder.

Hier zijn 4 rijke Instagram influencers:

1. Huda Kattan
Deze American beauty woont in Dubai en plaatst hele mooie beauty looks op haar Instagram-account. Ze is een make-up artiest en beauty blogger. Ze is ook de CEO van haar cosmeticabedrijf HudaBeauty. Ze heeft meer dan 40 miljoen volgers. Wat ze ongeveer krijgt voor het plaatsen van één foto? rond de 30.000 euro. Wat een geld!

2. Naomi Giannopoulos
Ze is moeder van drie kindjes, deelt prachtige make-up looks op haar Instagram-account en heeft haar eigen make-upproducten. En ook deze beauty Queen krijgt veel geld voor een Instagram-post. Voor het delen van een foto op haar account kan ze meer dan 10.000 euro krijgen. Wat een geld!

3. Jeffree Star
Jeffree Star is een make-up artist en deelt zijn beauty tricks zowel op zijn YouTube-kanaal en Instagram-account, waar hij 16 miljoen volgers heeft. Daarnaast is hij de CEO van Jeffree Star Cosmetics en verkoopt hij dus zijn eigen beauty producten. Per foto krijgt Jeffree Star ongeveer 10.000 euro. 

4. James Charles
James Charles heeft maar dan 16 miljoen volgers op zijn Instagram-account, waar hij echt bijzondere maar ook bizarre beauty looks deelt. Het zijn meer kunstwerken dan echte beauty looks waar je mee naar buiten gaat, maar vet is het zeker. En met het plaatsen van een foto verdient hij ongeveer 10.000 euro.

Wil jij ook een successvolle instagram influencer worden? Volg dan deze training, you can do it!

Hulp nodig bij jouw video’s? Editting on a budget? Geen probleem. Bekijk onze shop eens.

Bron: Instagram, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments