HomeMusicWie is Snelle 2024? Alles wat je moet weten over hem.

Wie is Snelle 2024? Alles wat je moet weten over hem.

Wie is Snelle in 2024?

Als er iemand in 2024 niet meer weg te denken is uit de Nederlandse entertainment wereld is het Rapper Snelle wel. En dat is hartstikke logisch, want deze rapper/zanger heeft de gunfactor en kan nog erg goed zingen ook. 

Rapper Snelle ken je ongetwijfeld van zijn hits “Reünie”, “Lippenstift” met Marco Borsato en “Smoorverliefd”. Snelle is natuurlijk niet zijn echte naam, maar een bijnaam voor de artiest. Hij heet in het echt Lars Bos.

De inmiddels 24-jarige Lars groeide op in het Gelderse plaatsje Gorssel, maar woont inmiddels weer in Deventer, zijn officiële geboorteplaats. Hier startte zijn carrière. Snelle brak in 2019 door met de hitsingles: “Scars”, “Reunie” en Lippenstift. Hij veroverde de hitlijsten en zijn EP Beetje Bij Beetje en zijn debuutalbum Vierentwintig werden een groot succes. Daarnaast stond de rapper eind oktober met 3 shows in de AFAS Live.

Hoewel hij toegeeft dat hij er wel iemand in zijn team zit die af en toe meedenkt of zinnen vervormt waardoor ze net iets lekkerder klinken, schrijft Snelle zelf zijn teksten. Hij wil namelijk graag zelf de boodschap kunnen overbrengen die in zijn hoofd zit.

Snelle heeft ook een documentaire op Netflix. De documentaire ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’ is sinds 16 april 2021 te zien op Netflix. Welke artiest heeft inmiddels niet zijn eigen documentaire? Denk aan Boef en Famke Louise.

Ondanks dat hij een opleiding volgde aan de Herman Brood Academie, lukte het de rapper nog niet direct om te leven van zijn muziek. Hij verdiende een paar geleden maar 600 euro per maand. Dit zal inmiddels (nu hij ook weer kan optreden ) wel 10.000 of meer per maand zijn. Benieuwd naar zijn vermogen? Lees dit eens.

Na vele geruchten, over onder andere Yade Lauren, waarmee de single “ze Kent mij” uitbracht, is het dan eindelijk duidelijk. Niet Yade, maar Sterre Kunzler is de vriendin van Snelle.

Wil je meer weten van deze dame? Lees dit dan eens.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments