HomeFashionBekende Nederlandse fashion bloggers

Bekende Nederlandse fashion bloggers

Bekende fashion bloggers? Fashion blog en beauty blogs zijn razend populair. Inmiddels hebben veel bloggers ook een YouTube kanaal en zijn ze ook vloggers geworden. Ze komen werkelijk overal vandaan, veel internationaal, maar ook veel Nederlandse. Maar wie zijn nu die bekendste fashionbloggers in Nederland? Welk mode blog heeft de meeste invloed?

In dit artikel vind je 3 grote bekende fashion bloggers.

1.Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi is inmiddels wereldwijd bekend met haar mode- en lifestyleblog. Ze begon naast haar studie International Business Management en binnen twee maanden had ze al 50.000 volgers op Instagram. Nu heeft ze bijna 6 miljoen volgers. Negin reist de hele wereld rond voor haar blog, heeft samenwerkingen met fantastische merken, krijgt modellenwerk en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften, online en in tv programma’s. Daarnaast heeft ze haar eigen haar producten lijn: Gisou. Uiteraard heeft ze hier keihard voor gewerkt.

2.Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt begon haar blog met als doel om andere meiden te inspireren, maar al snel ging het om haar persoonlijke stijl en outfits. Lizzy werkt samen met onder andere Forever21 en Levi’s. Naast haar blog werkte ze eerst als stylist voor Scotch & Soda en nu is ze hoofdredacteur van Vogue Paris. Wat een blog allemaal niet voor je kan doen en kan opleveren.

3. The Fashion Guitar

Fashion Guitar is het blog van de Nederlandse dame: Charlotte Groeneveld. Deze blogger komt van oorsprong uit Nederland, maar woont tegenwoordig in New York. Als blogger de beste plek om te wonen, zegt ze zelf in haar blog. Eerder leefde ze vier jaar in Londen. Ze heeft samenwerkingen met gave merken en haar stijl is minimalistisch. Ze mixt dure merken gemakkelijk met kleding van Zara en H&M. Check out her blog here.

Uiteraard zijn er nog vele andere bekende fashion bloggers. Zoals je ziet kan een blog veel opleveren en het begin zijn van een succesvolle carriere. Ook een blog beginnen? Kies voor een vette domein naam, iets wat echt bij je past. Uiteraard heb je ook een hosting provider nodig, bluehost is the best! en begin met outfits posten, niet alleen op je website, maar ook op social media. Marketing is also key. Vooral Instagram is de site om je outfits op te laten zien.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments