Getalenteerde artiest, maar niet gezien? Niet erkend met jouw talent? Klinkt dat herkenbaar? Probeer jij er tussen te komen met jouw muziek of beats of met jouw fotografie of misschien wel met jouw make-up skills?

De artiesten en entertainment industrie is niet de makkelijkste industrie. Er zijn natuurlijk ook al zoveel artiesten en mensen die hard werken voor hun succes. Er zijn al zoveel fotografen, schrijvers, zangers, rappers, make-up artiesten etc, maar wat voorop moet staan is de capaciteiten en de talenten die iemand heeft en niet de ervaring. Kijk eens verder dan een papiertje. Dat heeft namelijk niks met elkaar te maken. Je kan jarenlange werkervaring hebben, maar toch niet het talent, oftewel de x-factor.

Werkervaring of diploma’s hebben niks te maken met de talenten van een persoon De meeste grote talenten hebben meestal geeneens diploma’s of werkervaring. Toch verdienen deze mensen ook een kans en horen zij gezien te worden. Deze mensen worden gezien onder andere op deze website, maar ook op initiatieven zoals Based, het talenten platform op YouTube, voor opkomende artiesten, maar ook initiatieven zoals Yung Capital Records, waar Bizzey en Top Notch jonge ondernemers de kans geven. Erken talent, want talent is talent en dat hoort beloond te worden.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here