HomeLifeTalent is talent en dat moet worden erkend

Talent is talent en dat moet worden erkend

Getalenteerde artiest, maar niet gezien?

Anno 2023 moeten we ons meer focussen op talent. Done with mensen zoals KIMK en Famke Louise. Talentloze mensen die de media overheersen.

Diploma: wat moet je daarmee? Daar hebben talenten vaak niks aan.

Niet erkent met jouw talent? Klinkt dat herkenbaar? Probeer jij er tussen te komen met jouw muziek of beats of met jouw fotografie of misschien wel met jouw make-up skills?

De artiesten en entertainment industrie is niet de makkelijkste industrie. Er zijn natuurlijk ook al zoveel artiesten en mensen die hard werken voor hun succes. Er zijn al zoveel fotografen, schrijvers, zangers, rappers, make-up artiesten etc, maar wat voorop moet staan is de capaciteiten en de talenten die iemand heeft en niet de ervaring. Kijk eens verder dan een papiertje. Dat heeft namelijk niks met elkaar te maken. Je kan jarenlange werkervaring hebben, maar toch niet het talent, oftewel de x-factor.

Werkervaring of diploma’s hebben niks te maken met de talenten van een persoon De meeste grote talenten hebben meestal geeneens diploma’s of werkervaring. Toch verdienen deze mensen ook een kans en horen zij gezien te worden. Deze mensen worden gezien onder andere op deze website, maar ook op initiatieven zoals Based, het talenten platform op YouTube, voor opkomende artiesten, maar ook initiatieven zoals Yung Capital Records, waar Bizzey en Top Notch jonge ondernemers de kans geven. Erken talent, want talent is talent en dat hoort beloond te worden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments