HomeInfluencersBelgische influencers die je moet kennen

Belgische influencers die je moet kennen

Lang leven het leven van de influencers en social media stars. Niet alleen Nederland kan er wat van, onze buren kunnen er ook wat van! Uiteraard heeft België ook leuke influencers. Benieuwd naar deze Belgische influencers? Lees dan gauw verder.

Hier 4 leuke Belgische influencers:

1.Yentl Keuppens

Wie staat er op 1? Meet Yentl Keuppens. Deze Belgische fashion icoon heeft inmiddels drie boeken geschreven. Zij houdt enorm van reizen en noteert alle hotspots waar ze is geweest. Deze hotspots deelt ze met haar volgers op haar blog. Daarnaast schrijft ze over lifestyle, fashion en beauty. Ze heeft inmiddels meer dan 150k volgers.

2. Aurelie van Daelen

Aurelie Van Daelen, ook wel bekend als “Lili” is een Belgische blogger, influencer en YouTuber. Deze fashionable mama is gefascineerd door beauty, mode, lifestyle en reizen en heeft om die reden haar blog LILI opgestart. Daarnaast heeft ze 6 jaar gewerkt voor een televisieprogramma op de Franse zender NRJ. Ze heeft meer dan 700k volgers. You go girl! Lang leven de Belgische influencers.

3. Laila Zaoui

Laila Zaoui is een jonge Marokkaanse moeder die in België woont. Met haar Instagram wil ze vrouwen helpen zichzelf goed te verzorgen. Nadat ze moeder is geworden, is niet alleen haar levensstijl verandert, ook de stijl van haar video’s heeft een andere wending genomen. Op haar Youtube kanaal kan je terecht voor alles van outfits tot recepten en maatschappelijke thema’s die ze maar al te graag aankaart. Een erg leuke Instagram voor de moeders onder ons. Ze heeft meer dan 400k volgers.

4. Claire Marnette– Milkywaysblueyes

Claire is 23 jaar oud en is afkomstig uit België. Ze volgde veel Franse bloggers en was teleurgesteld geen Belgen te vinden. Daardoor besloot ze in 2013 het avontuur te proberen en begon ze haar outfits en goede deals te delen op haar eigen website onder de naam Milkywaysblueyes. Ze heeft daarnaast ook een frans blog. Claire maakt gebruik van interessante locaties om foto’s te maken van haar outfits en zorgt ervoor om het beste uit het daglicht te halen. Ze heeft meer dan 180k volgers op Instagram.

Lang leven de Belgische influencers!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments