HomeMoneyArtiesten die miljonair zijn in 2024: benieuwd?

Artiesten die miljonair zijn in 2024: benieuwd?

Benieuwd welke Nederlandse artiesten miljonair zijn in 2023? Lees gauw verder.

De rappers van tegenwoordig: ze kunnen er wat van. Ze pronken met dure auto’s, flessen champagne, diamanten kettingen en meer. Sommige artiesten laten graag zien hoe rijk ze zijn. Maar welke Nederlandse artiesten zijn er nu eigenlijk echt miljonair?

1.Boef

Op nummer 1 staat uiteraard rapper en ondernemer Boef aka Sofiane Boussaadia. Boef liet vorig jaar aan het tijdschrijft Quote weten dat hij tijdens een gemiddelde maand zo’n 80.000 euro verdient. De rapper plaatste ook een foto op zijn Instagram met de caption “Miljonair”. Dat moet genoeg zeggen. Hij scoort hit na hit en is ook een succesvolle ondernemer en life coach. Hij is inmiddels zelf multi-miljonair. Hij is in de boot gestapt met een ondernemer genaamd Vasco Rouw en heeft het platform The Millionaires Club opgericht. Hoe dit precies loopt weten we niet. You go Boef! lekker bezig. van broke artiest naar multi-miljonair, petje af!

2. Lil Kleine

UPDATE: NO LONGER MILJONAIR! althans volgens bronnen niet meer. 

Als er één iemand is die zijn geld graag showt, dan is dat Lil Kleine wel. Jorik is open over het uitgeven van zijn geld en is er ook niet zuinig mee. Hij is regelmatig op de PC Hooftstraat te vinden, bestelt het liefst kaviaar of kreeft en daar wordt er uiteraard ook een duur flesje champagne gedronken. Lil Kleine scoort hit na hit, heeft onder andere een succesvolle kledinglijn en heeft tegenwoordig ook een online school: the Street University. Check this out.

Maar zijn empire staat op instorten na afgelopen jaar. 2022 was zeker niet zijn jaar. Hij kwam veel in het nieuws door de mishandeling van zijn ex Jaimie Vaes en heeft hierdoor veel geld verloren.

3. Bizzey

Bizzey is een hitjesmakes en ondernemer. Hij heeft vele hits gescoord, zowel in Nederland als buitenland en hij is ondernemer. Hij heeft aangegeven aan de media dat hij miljonair is. Hij is zelfs multimiljonair. Well done! Hij gaat inmiddels al meer dan 10 jaar mee dus dat mag ook wel.

Andere rap artiesten die miljonair zijn, zijn Josylvio en Frenna.

Wil jij nou ook miljonair worden? Of in ieder geval je geld verdienen door middel van beleggen? Is dit jouw ding? Bekijk dit dan eens.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments