Benieuwd welke Nederlandse artiesten miljonair zijn? Lees gauw verder.

De rappers van tegenwoordig: ze kunnen er wat van. Ze pronken met dure auto’s, flessen champagne, diamanten kettingen en meer. Sommige artiesten laten graag zien hoe rijk ze zijn. Maar welke Nederlandse artiesten zijn er nu eigenlijk echt miljonair?

1.Boef

Op nummer 1 staat uiteraard rapper en ondernemer Boef aka Sofiane Boussaadia. Boef liet vorig jaar aan het tijdschrijft Quote weten dat hij tijdens een gemiddelde maand zo’n 80.000 euro verdient. De rapper plaatste ook een foto op zijn Instagram met de caption “Miljonair”. Dat moet genoeg zeggen. Hij scoort hit na hit en is ook een succesvolle ondernemer en life coach. Hij is in de boot gestapt met een ondernemer genaamd Vasco Rouw en heeft het platform The Millionaires Club opgericht. You go Boef!

2. Lil Kleine

Als er één iemand is die zijn geld graag showt, dan is dat Lil Kleine wel. Jorik is open over het uitgeven van zijn geld en is er ook niet zuinig mee. Hij is regelmatig op de PC Hooftstraat te vinden, bestelt het liefst kaviaar of kreeft en daar wordt er uiteraard ook een duur flesje champagne gedronken. Lil Kleine scoort hit na hit, heeft onder andere een succesvolle kledinglijn en heeft tegenwoordig ook een online school: the Street University. Check this out.

3. Ali B

Ali B kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. “Dit geld is niet geërfd, hier is hard voor gewerkt”, rapt Ali over zijn rijkdom. De artiest, the voice-coach en zakenman gaat al jaren lekker. Zijn eigen bedrijf SPEC Holding B bezit een eigen vermogen van meer dan 1.4 miljoen. Verder heeft hij onlangs het platform ikwilgroeien.nl opgericht. Wij willen ook graag groeien;) Neem een kijkje hier en leer van de beste life coach.

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen? Een passief inkomen opbouwen? Bekijk deze cursus dan eens. You can do it!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here