HomeMusicBENR treedt met single '25 Nachten' op voor 26.000 man in uitverkocht...

BENR treedt met single ’25 Nachten’ op voor 26.000 man in uitverkocht GelreDome

Wederom een bijzondere release voor de heren van BENR! Vandaag verschijnt hun single ’25 Nachten’, BENR’s Nederlandse hertaling van de wereldhit ‘Wonderful Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo. Het duo speelde het nummer met hun gitaar voor maar liefst 26.000 Hardstyle fans in een uitverkocht GelreDome tijdens X-Qlusive Holland, waar BENR de set van Charly Lownoise & The Viper mochten openen met de song. Hier kwamen zoveel positieve reacties op dat zet besloten het nummer uit te brengen. ’25 Nachten’ verschijnt via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

BENR vond het fantastisch om op te treden tijdens X-Qlusive Holland: “We werden gevraagd of we de show wilden openen door een vertaling te maken van één van de grootste Hardstyle klassiekers ooit, ‘Wonderful Days’. Vet spannend, maar we durfden het wel aan en uiteindelijk stond de hele GelreDome mee te zingen met ons en één gitaartje, te gek!”

Het kan momenteel niet op voor BENR. ’25 Nachten’ volgt namelijk op de vrolijke song ‘Boeie’, een nummer waar zoveel fans op zaten te wachten het 17.000(!) pre-saves kreeg, nog voordat het liedje uitkwam. De Telegraaf publiceerde een artikel waarin werd benoemd dat de heren momenteel hun doorbraak beleven en ze waren te zien voor een miljoenenpubliek in ‘Muziekfeest Op Het Plein’. Daarnaast kondigde BENR hun Bromantiek tour aan, die binnenkort van start gaat en al bijna helemaal uitverkocht is. De laatste kaarten zijn via hun website verkrijgbaar. BENR zegt hierover: “Bromantiek staat voor liefde voor je beste vriend of vriendin. Deze tour zit vol met persoonlijke verhalen en interactie. Het gaat voelen alsof het publiek voor een avond één grote vriendengroep is!”

BENR

Vanaf 2017 maken beste vrienden Bart Maessen en Robin Zomer als duo muziek onder de naam BENR. Hun eigen muziek heeft bewezen aan te sluiten bij de luisteraars. De singles ‘Hier Voor Mezelf’ en ‘Hart van Steen’ waren Hit van 100 op radio 100%NL en hebben weken in de Top 20 gestaan. De single ‘Beetje Gek’ stond zelfs drie weken op nummer 1. Eind 2022 heeft het duo het kerstnummer ‘Zet Het Op Je Lijstje’ uitgebracht die gebruikt werd in de grote kerstcampagne van bol.com. Naast eigen muziek hertaalt BENR, in samenwerking met Qmusic, om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en is aan de lopende band viral gegaan, wat maakt dat de video’s tientallen miljoenen keren bekeken zijn. Het duo heeft daardoor het grootste Nederlandstalige muziek account op TikTok. Door het grote online bereik van BENR hebben de jongens verschillende internationale samenwerkingen, onder andere met Benson Boone, GAYLE en Alec Benjamin. Naast deze covers maakte BENR om de week een nummer over de actualiteiten bij het tv-programma HLF8. BENR heeft 2022 afgesloten met een grote, uitverkochte clubtour in november en december en in 2023 brachten ze hun EP ‘Bart & Robin’ uit, waarvan de single ‘Beetje Gek’ een nummer 1-notering kreeg.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments