HomeMusicVoel je weer even 17 met de nieuwe single van Paul Sinha

Voel je weer even 17 met de nieuwe single van Paul Sinha

Iedereen heeft andere herinneringen en gedachtes bij ‘je eerste liefde’, maar vrijwel iedereen heeft er hetzelfde gevoel bij. Precies dat gevoel raakt Paul met zijn nieuwe nummer ‘17’. De song is de opvolger van zijn EP ‘Meesterwerk’, daarnaast ken je Paul van zijn miljoenenhits ‘Eigenlijk Wel’ en ‘Bootje’ met Antoon. ‘17’ is echter een gevoelig liedje met een sprekende tekst. Deze single komt uit via Alpha Recordings en is vanaf vandaag overal te streamen.

Het is een gevoel wat iedereen wel kent; de eerste keer vlinders. Niets in de wereld maakt uit, behalve samen zijn met die ene persoon. Paul zegt hierover: “Ik probeer te beschrijven hoe het is om samen met diegene terug te gaan naar de momenten van vroeger en je op die manier weer heel even samen 17 te voelen.”

Paul Sinha 
Paul Sinha is een Nederlandse Popartiest die muziek uitbrengt met een unieke eigen  sound. Achter de schermen werkt Paul als schrijver en producer samen met artiesten als Antoon, Maan, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere #1 hits, waaronder ‘Más Más Más’ en ‘Hotelschool’. Ook in België scoorde Paul meerdere hits die de eerste positie in de charts bereikten. Als schrijver werkte hij samen met onder andere Camille en Regi. Met twee Buma Awards, een Edison Pop-nominatie en 25 Gouden Platen op zak, is het tijd voor Paul om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Hij zal zich daarbij vol energie richten op nieuwe eigen muziek.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments