HomeInfluencersCreatieve Youtubers die je moet kennen. Lees het hier!

Creatieve Youtubers die je moet kennen. Lees het hier!

Op Life of an Artist zetten wij zowel artiesten als creatievelingen in het zonnetje. Wat is creatief nou precies? Wat betekend dat: creatief zijn?

Creatief is een breed fenomeen. Creativiteit is het vermogen om nieuwe dingen te bedenken en/of te creëren. Het is natuurlijk nauw verbonden met kunst. Kustenaars kijken op een nieuwe manier naar de wereld om hen heen en geven daar uiting aan op een oorspronkelijke manier. Kunstenaars maken iets nieuws. Soms begint dat met een idee. Maar soms begint dat ook gewoon met het materiaal. YouTubers zijn dus ook creatieve mensen en maken dus op hun manier ook kunst. Youtube is populair en trendy en wij hebben voor jullie een onderzoekje gedaan naar een aantal creatieve Youtubers.

Wij hebben 3 creatieve Youtubers voor je op een rijtje gezet.

1.Nienke Plas

Nienke Plas, die leuke dame moet je inmiddels kennen. De grappigste vrouw van Nederland! Ze begin in 2016 met een Youtube account en is daarmee een groot succes geworden. Ze heeft meer dan 300k abonnees en heeft vele views. Inmiddels doet ze nog veel meer dan leuke grappige YouTube video’s maken. Ze is zangeres, influencer en nog veel meer. Check out haar grappige filmpjes. We love Nienke. Ben jij nou benieuwd Nienke inmiddels verdient? Lees dit dan eens.

2. Kalvijn

Zijn motto: doe eens gek, je bent al normaal genoeg! Helemaal mee eens. Kalvijn heeft meer dan 1 miljoen abonnees en kan dus leven van YouTube. Kalvijn plaatst leuke grappige video’s. Kalvijn doet het zelfs zo goed dat hij nu een eigen tv-show heeft bij BNNVARA. Lekker bezig!

3.Tim Hofman

Tim Hofman is ook echt een hype met zijn kanaal BOOS. Hij heeft meer dan 500k abonnees. In BOOS trekt Tim Hofman alles uit de kast voor zijn kijkers. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Iedere donderdag om 16.00 uur een nieuwe video. Soms iets later. Sorry, aldus Tim. Een erg leuk interessant en creatief kanaal!

Wil jij nou ook met Youtube beginnen? Kan je wel wat tips gebruiken? Bekijk dit artikel dan eens.

Succes, je kan het!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments