HomeInfluencersYouTuber Kalvijn. Alles wat je wil weten over hem.

YouTuber Kalvijn. Alles wat je wil weten over hem.

Youtuber Kalvijn, aka Kelvin Bouma is een succesvolle Nederlandse Youtuber. Hij heeft meer dan 1 miljoen abonnees en kan dus leven van YouTube. Hij maakt leuke grappige filmpjes. Daarnaast is hij ook een groot succes op Instagram. Hij heeft meer dan 1 miljoen volgers en is dus ook een influencer. Wil jij nou ook een influencer worden? Lees dit dan eens.

Maar Kalvijn heeft groot nieuws! YouTuber Kalvijn krijgt een eigen tv-show bij BNNVARA. Vanaf 1 maart is hij wekelijks te zien op NPO 3 met “De Kalvijn Show”. Een grote stap voor Kalvijn, van YouTube naar tv.

Met De Kalvijn Show wil hij een positieve tegenhanger van de serieuzere talkshows maken. Wekelijks schuiven bekende gasten aan om te praten over de actualiteit.

“Het maken van een show als deze voelt als mijn grootste uitdaging tot nu toe”, zegt Kalvijn. “Op YouTube en social media onthoud ik altijd: ‘hoe groot een project ook aanvoelt, ik moet plezier blijven maken’. Contentcreatie blijft tenslotte mijn grootste hobby, op welk platform dan ook. Ik zie deze show niet alleen als een tv-programma, maar als een project dat op meerdere platformen gaat leven. Ik heb heel veel zin om het te gaan maken.”

Wij zijn erg benieuwd en gaan zeker kijken!

Lekker bezig, ga zo door!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments