HomeBeautyDe leukste beauty vloggers vind je hier!

De leukste beauty vloggers vind je hier!

Naast de leukste beauty bloggers hebben we nu ook de leukste beauty vloggers op een rijtje gezet. Deze beauty ladies maken “how to” video’s op YouTube en delen hun favoriete producten met hun volgers.

Beauty is nog altijd trendy, al zie je wel steeds meer vrouwen zonder make-up op social media zoals Instagram verschijnen. Is het dan eindelijk tijd voor een tijdperk waarin vrouwen weer zichzelf zijn en hun echte ik laten zien? Na een tijdperk: een hoop plastic surgery is het misschien eindelijk weer tijd voor real natural beauty and no make-up. lets hope!

Hier 3 beauty vloggers die je moet kennen:

1.Michelle Phan

Een amerikaanse beauty onderneemster die begon als YouTuber. Ze was 1 van de eerste beauty guru’s op Youtube en werd een groot succes. Ze is eigenaresse van de lijn EM cosmetics. Ze heeft een Instagram account met 2 miljoen volgers.

2. Jackie Anna

Make-up en beauty-guru Jackie Aina is een erkende schoonheidsspecialiste uit Los Angeles met Nigeriaanse roots. Haar Youtube-carrière begon tien jaar geleden en het ziet er niet naar uit dat die snel op zijn einde zal lopen. Ook Jackie post regelmatig video’s over thema’s als diversiteit. Zo ging haar video “I Don’t See Colour” viraal en heeft reviews van zowat alle relevante make-up labels. Daarnaast heeft ze samenwerkingen met Anastasia Beverly Hills, e.l.f. Cosmetics, Too Faced, Sephora and Sigma Beauty. Ze heeft bijna 2 miljoen volgers op Instagram en is een groot succes.

3. Desi Perkens

De Amerikaanse Desi Perkens uploadde haar eerste video op Youtube in 2013. Ze heeft inmiddels meer dan 3 miljoen abonnees op Youtube en is een groot succes. Ze was eerst een freelance make-up artiest die bekend werd nadat ze begon op YouTube. Inmiddels heeft ze meer dan 4 miljoen volgers op Instagram. Een leuk account om te volgen!

Wil jij nou ook een succesvolle beauty vlogger worden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Lees dit artikel dan eens. Go for it en succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments