HomeBeautyTalent en beauty Nikkie de Jager presenteert: De enige Echte. Wij zijn...

Talent en beauty Nikkie de Jager presenteert: De enige Echte. Wij zijn benieuwd.

We kennen Nikkie de Jager allemaal van haar succesvolle en populaire Youtube kanaal: Nikkie Tutorials. Deze dame doet dit al 10 jaar en is er groot mee geworden. Wij zijn fan van haar en laten ons graag inspireren door de power of make-up. Het is niet alleen beauty empire wat deze dame heeft.

Maar wist je dat deze dame ook kan presenteren?

Fans van ‘The Masked Singer’ en ‘I Can See Your Voice’ kunnen hun hart ophalen op zaterdag 2 april. In ‘De Enige Echte’ is het aan een groep BN’ers om met spectaculaire acts iedereen op het verkeerde been te zetten.

Aan de show doen mee: Maik de Boer, Jandino Asporaat, Romy Monteiro en Kim Feenstra.

Het eenmalige spektakel waarin de kijker wordt getrakteerd op bijzondere acts van vijf personen die allemaal hetzelfde masker dragen naar het uiterlijk van één BN’er, wordt gepresenteerd door Nikkie de Jager en is te zien op 2 april om 20.00 uur bij RTL 4. Nikkie de Jager vertelt: “Ik ben ontzettend blij met het resultaat: een heerlijke avond entertainment voor het hele gezin!.

Het is aan het panel bestaande uit Caroline Tensen, Edson de Graça en Jamai Loman om te raden wie van de vijf performers van elke act de echte is. 

De Enige Echte is eenmalig te zien op zaterdagavond 2 april om 20.00 uur bij RTL 4.

Wij gaan kijken en zijn benieuwd. Al vragen we ons af of jongeren dit nog kijken. Kijken jongeren uberhaupt nog wel tv?

Bron: RTL boulevard. Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments