HomeWritingDe leukste blogs over bloggen. Lees gauw verder.

De leukste blogs over bloggen. Lees gauw verder.

Is bloggen dood? Nee hoor, het maakt deze corona tijden weer een comeback. Mensen zitten weer meer online en Googlen wat af. Ze lezen dus ook jou blog! Benieuwd naar de leukste blogs over bloggen? Lees dan gauw verder. Zo heb je nog meer tips en ideeën die je kunt gebruiken om je blog te verbeteren.

Hier 3 leuke blogs over bloggen:

1.Blogtrommel

Blogtrommel is een leuk blog van een Belg genaamd Ben en staat uiteraard op nummer 1. Hij deelt zijn tips, tricks en inspiratie voor hobbybloggers op deze website. Hij ontdekte de kracht van het bloggen aan de vooravond van 2010 en was meteen verkocht. “Schrijven, verhalen vertellen, meningen verkondigen en zo stenen in de kikkerpoel gooien; het heeft er dan ook van jongs af aan ingezeten”, aldus Ben.

2.Blogaholic

Op blogaholic geeft laura, de eigenaresse van dit blog, allerlei tips omtrent het bloggen, maar dan op een laagdrempelige manier. Ze schrijft erg leuk en je kan er genoeg inspiratie en informatie vinden. De place to be voor heldere blogtips.

3.Bloggen en loggen

Blogster Nicoline zette alweer 15 jaar geleden voorzichtig haar eerste stappen in Blogland. In al die jaren heeft ze erg veel geleerd, en al die kennis over bloggen deelt ze op haar blog: Bloggen en Loggen. Alles wat je moet weten over bloggen kan je hier terugvinden.

Wat vind jij nou de leukste blogs over bloggen? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments