HomeWritingDe Moderne Nomaden: wat is dat voor een blog?

De Moderne Nomaden: wat is dat voor een blog?

De Moderne Nomaden: een erg leuk blog om even te checken!

Mick van Zadelhoff is de eigenaar van dit blog en is een digital nomad. Hij combineert reizen (zal nu wel even lastig zijn) met werken en leeft zo een vrij leven. Work from anywhere: de trend voor de toekomst.

Zolang je een internetverbinding hebt en een laptop is het mogelijk.

Wat vind je allemaal terug op deze leuke website?

Je vind hier trainingen en inspiratie voor een vrij leven. Het is een platform voor iedereen die opzoek is naar meer vrijheid. Tips over online ondernemen, persoonlijke groei etc.

Hij schrijft onder andere over bloggen, online geld verdienen, online ondernemen, afiliate marketing, maar ook hoe je een webshop begint, over youtube etc, maar ook over zijn persoonlijke avonturen. Eigenlijk over alles met betrekking tot online ondernemen en een vrij leven leiden. Het is allemaal mogelijk dankzij het internet.

De moderne nomaden heeft inmiddels meer dan 50.000 unieke bezoekers en Mick kan leven van zijn blog door middel van onder andere affiliate marketing en het verkoop van boeken en cursussen. Wil jij nou ook reizen en geld verdienen tegelijkertijd? Bekijk deze cursus dan eens en ga er ook voor! Geld verdienen dmv affiliate marketing is de trend voor de toekomst. Good things take time: always remember that!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments