Vermogen Anna Nooshin? Wat verdient deze allround talent?

Anna Nooshin ken je vast wel. Zo niet, bij deze! Anna Nooshin is een influencer, schrijfster, ondernemer en YouTuber. Een allround chick dus.

Ze is de founder van het lifestyle magazine: NSMBL, een inspirerend magazine over alles met betrekking tot het leven. Lees hier meer er over. Ze heeft twee boeken geschreven: On Top en On Life. Ze werkte mee aan het RTL programma Hollands Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media. Our advice: just be yourself, cause you are worth more than a copy. We hebben al teveel dezelfde soort vrouwen in deze wereld. Do whatever you like and be inspiring.

Ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en heeft een Youtube account. Ze is dus ook een Instagram influencer. Wil jij nou ook een influencer worden? Lees dit artikel dan eens. Ze heeft samengewerkt met onder andere Hunkemöller en een collectie uitgebracht. Ze richt zich voornamelijk op beauty en mode.

Wat is het vermogen van Anna Nooshin?

Er is niet zoveel bekend over het totale vermogen van Anna Nooshin. We weten dus ook niet of ze een miljonair is, maar ze is waarschijnlijk hard op weg met al haar werkzaamheden en verschillende inkomstenbronnen. Ze verdient waarschijnlijk tienduizenden euro’s per maand, maar dit weten we niet zeker. Er is niks over haar vermogen of inkomsten bekend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here