Vermogen Anna Nooshin? Wat verdient deze allround talent?

Anna Nooshin ken je vast wel. Zo niet, bij deze! Anna Nooshin is een influencer, schrijfster, ondernemer en YouTuber. Een allround chick dus.

Ze is de founder van het lifestyle magazine: NSMBL, een inspirerend magazine over alles met betrekking tot het leven. Lees hier meer er over. Ze heeft twee boeken geschreven: On Top en On Life. Ze werkte mee aan het RTL programma Hollands Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media. Our advice: just be yourself, cause you are worth more than a copy. We hebben al teveel dezelfde soort vrouwen in deze wereld. Do whatever you like and be inspiring.

Ze heeft haar eigen beautylijn NOOSH. Ze is mede-eigenaar van een Instagram museum en ze timmert aan de weg als influencer.

Ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en heeft een Youtube account. Ze is dus ook een Instagram influencer. Wil jij nou ook een influencer worden? Lees dit artikel dan eens. Ze heeft samengewerkt met onder andere Hunkemöller en een collectie uitgebracht. Ze richt zich voornamelijk op beauty en mode.

Wat is het vermogen van Anna Nooshin?

Er is niet zoveel bekend over het totale vermogen van Anna Nooshin. We weten dus ook niet of ze een miljonair is, maar ze is waarschijnlijk hard op weg met al haar werkzaamheden en verschillende inkomstenbronnen. Ze verdient waarschijnlijk tienduizenden euro’s per maand, maar dit weten we niet zeker. Er is niks over haar vermogen of inkomsten bekend.

Wij houden je in ieder geval op de hoogte als we meer te weten komen.

Geld verdienen met affiliate marketing?

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage van de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten die je kan promoten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard 10 jaar over gedaan en dat met 20+ websites. Ga uit van een leuke bijverdiensten en blijf realistisch.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here