HomeMusicFraasie, Jebroer, Digitzz, Willie Wartaal en Keizer hebben “Schijt” en droppen snoeiharde...

Fraasie, Jebroer, Digitzz, Willie Wartaal en Keizer hebben “Schijt” en droppen snoeiharde nieuwe tune op Nouveau Riche

Wat krijg je als je Fraasie, Jebroer, Digitzz, Willie Wartaal en Keizer bij elkaar zet? Complete chaos natuurlijk! Vorige zomer vond het legendarische Nouveau Riche schrijverskamp plaats, waar de ene knaller na de ander werd geschreven. Een van deze bangers is het nummer ‘Schijt’ en na ruim een jaar is het nummer eindelijk uitgebracht op het label. Met deze snoeiharde track met nog hardere featurings laat Fraasie zijn dat hij ‘Schijt’ heeft en lekker zijn eigen ding blijft doen!

‘Schijt’ is vanaf 29 september te beluisteren via alle streaming portalen 

Fraasie, Jebroer, Digitzz, Willie Wartaal en Keizer doen met “Schijt” eer aan het label Nouveau Riche, wat niet bang is voor een beetje controverse. Niet alleen het nummer zelf is van alle gekte voorzien zoals je van een Nouveau Riche release zou verwachten, want om de track te promoten heeft het label een ‘schijt’ filter gecreëerd, die nu beschikbaar is op social media. Dit filter roept mensen op om te laten zien hoeveel schijt zij hebben door middel van gekke opdrachten. Daarnaast wordt de video van ‘Schijt’ snel gedropt en die kan zoals je verwacht alleen maar crrrrrrazzzy worden!

Wat er nog meer op de planning staat voor Nouveau Riche is nog een verassing, maar als je een terugblikt doet naar de foto’s van het schrijverskamp is het duidelijk dat er nog veel meer bangers aan zitten te komen. Dus stay tuned!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments