HomeMusicDiggy Dex en Glen Faria brengen samen 'Kan Het Niet?' uit

Diggy Dex en Glen Faria brengen samen ‘Kan Het Niet?’ uit

De eerste toevoeging aan Diggy Dex zijn meest recente album ‘Carrousel’

De chanson-rapper bundelt zijn krachten met singer-songwriter Glen Faria op zijn nieuwste single. Beide hebben meegedaan aan het AVRO-Tros programma De Beste Zangers, maar dit is hun eerste echte samenwerking. De verhalende stijlen waar de twee om bekend staan, komen samen op het hoopvolle nummer ‘Kan Het Niet?’Ook de bijbehorende lyric video is nu te zien. In september vorig jaar verscheen het album van Diggy Dex en na een top 10 notering en uitverkochte tour, draait de carrousel nu weer door. 

Volgens mij is de boodschap van dit nummer erg herkenbaar. Ik denk dat een ieder wel eens een moment heeft gehad van een slecht begin en toch een beter eind.”
– Diggy Dex
Op de single nemen de mannen je mee door de loop van het leven met, als moraal van het verhaal, dat alles wel goedkomt. ‘Kan Het Niet?’ is de primeur, maar aankomend jaar zullen er nog een aantal bonustracks aan het album worden toegevoegd. Niet alleen het album wordt in een nieuw jasje gestoken, maar ook Carrousel De Podcast is terug van weggeweest. In de podcast, die maandag online komt, loopt Diggy Dex samen met mede-artiesten door de nummers en teksten heen. 
 
Koen Jansen maakte in 2006 onder de naam Diggy Dex zijn debuut als soloartiest met Verhalen Vanuit De Sofa. Al vanaf het begin neemt hij je met zijn muziek mee in zijn eigen wereld. Diggy Dex blijft daarbij trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Franse popmuziek bijvoorbeeld, wat een grote bron van inspiratie was voor Carrousel en deze nieuwe release. De carrousel van Diggy Dex is weer vollop gaan draaien, en ‘Kan het niet?’ is zeker niet de laatste rit.  

Bekijk de track hier:
Diggy Dex & Glen Faria – Kan Het Niet?
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments