HomeMoneyHet vermogen van Nicki Minaj. Benieuwd?

Het vermogen van Nicki Minaj. Benieuwd?

Het vermogen van celebrity Nicki Minaj. Wat is deze vrouw waard in 2022?

Wie is Nicki Minaj eigenlijk?

Nicki Minaj is een Trinidads-Amerikaanse rapper, zangeres, songwriter, actrice en model. Nicki Minaj is een rapster van het provocerende type. Ze begon als undergroundrapper en na drie succesvolle mixtapes (“Playtime is over”, “Sucka free” en “Beam me up Scotty”) die ze vanaf 2007 uitbracht, wordt ze ontdekt door de Amerikaanse rapper Lil Wayne. In 2009 tekent Minaj een platencontract bij het label van Lil Wayne Young Money Entertainment.

Minaj valt al gelijk op als celebrity door haar kleurrijke outfits, pruiken en vele make-up looks. Have a look her for her looks. Al van tijdens haar jeugd zou ze alter ego’s bedacht hebben om te ontsnappen aan haar ouders die vaak ruzie maakten. 

Haar rappen is kenmerkend voor de flow en het gebruik van alter ego’s en accenten, voornamelijk Britse cockney. Aangehaald als een van de meest invloedrijke vrouwelijke rapartiesten aller tijden, heeft Minaj naar schatting 100 miljoen platen wereldwijd verkocht, waardoor ze een van ‘s werelds best verkopende muziekartiesten is. Nicki Minaj heeft samengewerkt met Lil Wayne, 6ix9ine, Drake, Chris Brown, David Guetta, Future, Meek Mill en last but not least: Ariana Grande.

Maar dan, wat is het vermogen van Nicki Minaj?

Het vermogen van Nicki Minaj wordt op ongeveer 85 miljoen euro geschat in 2022. Not bad!

Bron: wikipedia, FHM & IMage source: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments