HomeArt & DesignDe mooiste schilderijen aan je muur, dat wil toch iedereen, lees hier...

De mooiste schilderijen aan je muur, dat wil toch iedereen, lees hier waarom!

#ad

Kijk maar eens een willekeurig huis binnen. Vrijwel overal ze je wel een schilderij hangen. De een zoekt het in dure schilderijen, je hoeft echter niet over veel geld te beschikken om toch mooie schilderijen aan de muur te kunnen hangen. Je kunt die schilderijen namelijk ook prima zelf maken. Hoe? Door voor diamond painting te kiezen.

Diamond painting is een hobby die wereldwijd beoefend wordt

Diamond painting is een veel beoefende hobby ondertussen. Mensen van over heel de wereld doen het en aan die groei is nog lang geen einde gekomen. Integendeel zelfs. Diamond painting s het maken van jouw eigen kunstwerk. Behalen dat, is dat een hobby waarvan je rust in jouw hoofd hebt. Niet voor niets is ook kleuren aan een revival bezig en herontdekken meer en meer mensen de legpuzzel van tenminste duizend stukjes. Dit om je rust te vinden in een hectische wereld.

Een roller om het geheel nog vlakker te maken

Kies je voor diamond painting, dan kies je voor een canvas met een patroon, voor kleine steentjes, hars en een pincet. Ook krijg je vaak een schudbakje meegeleverd. Daarnaast kun je nog kiezen voor accessoires bij diamond painting, in de vorm van een opbergbakje voor de steentjes of een roller om een nog vlakker geheel te krijgen.

Het werkt allemaal heel simpel

Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel. Je kiest een patroon. Dit kan van alles zijn; van dieren tot bekende mensen en van bloemen tot skylines. Je kunt eveneens zelf een foto van bijvoorbeeld jouw familie uploaden om die vervolgens met de gekleurde steentjes in te kleuren. Op het zelfklevende canvas staan allerlei nummers en getallen. Die corresponderen met de kleuren van de kraaltjes. Met behulp van het pincet plak je de steentjes op de juiste nummers waardoor jij jouw eigen kleurrijke schilderij kunt maken. Om ervoor te zorgen dat je de steentjes gemakkelijk uit het bakje kunt pakken, doop je dat pincet eerst in de meegeleverde hars.

Of heb je liever een eigen foto?

Diamond painting kat? Of heb je liever een eigen foto? Alles is mogelijk als jij deze hobby gaat uitoefenen. Ook wat betreft het formaat heb je veel te kiezen., Je zou kunnen overwegen om klein te beginnen, je kunt ook meteen een uitdaging aangaan en voor een heel groot schilderij gaan. Die keuze is helemaal aan jezelf. 

IMage source:

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments