HomeMusicDiggy Dex kondigt nieuw album aan. Lees hier meer.

Diggy Dex kondigt nieuw album aan. Lees hier meer.

Diggy Dex heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer is de eerste single in aanloop naar zijn nieuwe album “Carrousel”, dat later dit jaar zal verschijnen.

“Af en Toe” is een nummer waarin Diggy zingt over hoe het soms beter is om niks te zeggen, maar er gewoon voor iemand te zijn. Het is alweer drie jaar geleden dat de hitschrijver van onder andere Dré Hazes en Suzan & Freek een album uitbracht.

Naast het werken aan “Carrousel” heeft Diggy Dex de afgelopen tijd niet stilgezeten. Afgelopen jaar deed hij mee met het succesvolle programma “Beste Zangers” waar hij prachtige covers deed van nummers van onder meer Stef Bos, Suzan & Freek en Tabitha.

Bovendien deed hij vorig jaar mee met Vrienden van Amstel Live. Dit was een van de grootste livestreams ooit met ruim 1,7 miljoen mensen die meekeken. Het was alweer het vierde jaar op rij dat hij meedeed met dit volksfeest. Diggy Dex werd daarnaast vorige maand verrast met een speciale gouden plaat voor zijn album “Golven”. De gouden plaat is verwerkt in een surfboard die volledig geïnspireerd is op de albumcover.

Luister hier naar zijn nieuwe single.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments