HomeMoneyVermogen van Mascha Feoktistova in 2024. Lees het hier.

Vermogen van Mascha Feoktistova in 2024. Lees het hier.

Het vermogen van Mascha Feoktistova in 2024. Ken je deze dame al? Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Mascha Feoktistova is een Nederlandse YouTuber die bekend staat om haar YouTube make-up tutorials. Ze heeft meer dan 600.000 abonnees op haar Vloggloss YouTube kanaal. Ze is ook echt een beauty! In 2007 startte ze met haar blog Beautygloss. Een blog over make-up en schoonheidsproducten. Het blog groeide binnnen enkele jaren uit tot een van de best bezochte beauty blogs van Nederland, met ongeveer 650.000 unieke bezoekers per maand. . Mascha Feoktistova is dus al behoorlijk wat jaartjes actief in Nederland in the beauty online scene en dat werkt zijn vruchten af.

In 2014 kwamen er op haar Youtube kanaal naast beauty videos tijdelijk ook vlogs online. In 2015 begon ze een nieuw YouTube-kanaal voor vlogs, genaamd Vloggloss. Ze richt zich nu helemaal op YouTube en Instagram. Ook daar heeft ze meer dan 600k volgers.

Ze begon in haar studententijd met de beautyvlogs op YouTube. “Ik studeerde heel wat anders en ben als hobby filmpjes gaan maken.” Inmiddels zijn haar videokanalen een fulltime baan voor Mascha en maakt ze de filmpjes samen met haar man. Mascha verdient een hoop geld met Youtube, dat kan ook niet anders met zoveel views. De laatste jaren kon ze één tot twee ton op haar rekening bijschrijven. Dat klinkt goed!

Hiernaast is ze ook een Instagram influencer en heeft ze meer dan 600k volgers en hier verdient ze dus ook duizenden euro’s mee. Voor een gesponsorde post kan ze 10.000 euro krijgen. In een interview gaf Mascha Feoktistova aan dat ze voor een bepaalde opdracht meer dan een ton heeft gekregen. We moeten dan wel aangeven dat het gaat om een jaardeal wat inhoud dat ze meerdere foto’s en video’s moest plaatsen in één jaar. Naast haar vlog kanalen heeft ze ook boeken geschreven.

Wat is het vermogen van Mascha Feoktistova in 2024?

Volgens bronnen wordt haar vermogen geschat op 2 miljoen euro. Not bad! Dat mag ook wel als je al sinds 2007 bezig bent in de blog/vlog/influencer wereld.

Ze heeft een huis in Amerika gekocht en ze heeft net een nieuwe auto. Deze vrouw zit er warmpjes bij.

Wij houden deze succesvolle en rijke dame in de gaten!

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments