HomeArt & DesignEen aantal inspirerende fotografen om te volgen op de gram.

Een aantal inspirerende fotografen om te volgen op de gram.

Fotografen verdienen ook de spotlights. Fotografie is ook een kunst. Op Instagram kunnen fotografen hun werk laten zien. Wij zijn persoonlijk erg fan van het werk van Lina Tesch. Lees hier meer over deze creatieve powervrouw.

Wij zetten op Life of an Artist anderen in de spotlights. The way life should be! Ook fotografen en hun werk verdienen het om gezien te worden. Instagram is meer dan Kim K look a like selfies, right? Get inspired on the gram door creatievelingen.

Sommige mensen maken foto’s als hobby en plaatsen dit dan op de gram, maar voor velen is dit hun beroep en verdienen hier goed geld mee. Wil jij nou ook van fotografie je beroep maken en wil jij naar de next level gaan met jouw fotografie? Ga er dan voor!

Wil jij nou zelf ook knallen met jouw foto’s op de gram? Tegenwoordig heb je geen dure camera meer nodig. Bekijk deze telefoon eens. Telefoons met goede camera’s en dat heb je nodig voor de gram. Of wacht dat je van deze Apple? Ga voor een telefoon met goede camera en knal met jouw foto’s op Instagram.

6 fotografen die je moet volgen op de gram:

1.Jimmy Nelson

Jimmy Nelson is een wereldberoemde fotograaf. Hij is beroemd door zijn foto’s van inheemse culturen. Jimmy Nelson toont culturen op een geromantiseerde, gestileerde en geposeerde wijze. “Het is kunst, geen objectieve waarheid. Ik plaats ze op een voetstuk. Het is mijn artistieke interpretatie en een eerbetoon aan de diversiteit en schoonheid van de mensheid”, aldus Jimmy Nelson.

2.Murad Osmann

Murad Osmann is een Russische fotograaf die bekend werd van zijn “Follow me to” foto serie. Hij maakt de serie samen met zijn vrouw. Het stel staat bekend als top travel influencers. Instagram is natuurlijk perfect voor travel foto’s. Murad Osmann is gewoon een echte Insta-held. Hij heeft meer dan 4 miljoen volgers en is een groot succes op de gram.

3.Simone Bramante

Simone Bramante is een Italiaanse Creative Director en fotograaf. Hij heeft een miljoen volgers op de gram. Hij noemt zichzelf een visual storyteller.Hij richt zich op het vastleggen van emoties. Hij heeft echt een unieke stijl. One to check out on de gram!

4.Steve McCurry

Steve McCurry is een Amerikaanse fotojournalist. Deze man heeft talloze magazine- en boekcovers en tentoonstellingen op zijn naam staan. Hij is voornamelijk bekend van de foto “Afghan girl” die in juni 1985 op de omslag van National Geographic verscheen. Hij heeft 3 miljoen volgers op de gram.

5. David Guttenfelder

Deze man is overdag een National Geographic Society-fotograaf en s’nachts een Instagrammer. Zijn posts worden altijd gemaakt met alleen zijn smartphone. Zo zie je maar. Met een goede smartphone kan je ook succes hebben. Hij heeft vele awards gewonnen.

6. Dondre Green

Dondre Green is een New-York based stadsfotograaf. Hij maakt foto’s van het echte leven in de Amerikaanse steden. Hij focust zich op storytelling.

Ben je geïnspireerd? Vergeet niet onze Insta te bekijken en te volgen voor meer creativiteit. We plaatsen originele content van free stock websites zoals Unsplash, Pexels en Pixabay en proberen daar onze eigen creatieve draai aan te geven om zo mensen te inspireren en te empoweren.

Bron: pocket-lint, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments