HomeArt & DesignInterior Junkie: het blog van Elisah Jacobs.

Interior Junkie: het blog van Elisah Jacobs.

Interior Junkie: het blog van Elisah Jacobs.

Dit blog moet je kennen. Een talent in de blog en vlogwereld!

Wij zijn altijd op zoek naar leuke inspirerende blogs en creatieve ondernemers. Put others in de spotlight is our motto! Het leven draait niet alleen om “ikke, ikke en de rest kan stikken, maar om anderen te helpen.

Elisah Jacobs is eigenaresse van interieurblog Interiorjunkie.com. Haar motto: I like my money right where I can see it. In her house of course! Het is een blog met wooninspiratie. Ze biedt stylingtips en DIY’S en veel tips voor jouw huis. Bij deze een tip van ons voor het ophangen van mooie schilderijen in jouw huis of voor het ophangen van leuke inspirende posters. Altijd leuk!

Elisah laat je binnenkijken in inspirerende huizen en de leukste hotspots in binnen en buitenland. Ook laat ze je meekijken in haar eigen droomhuis in Haarlem.Ze reist wel regelmatig naar haar kantoor in Amsterdam. Ze heeft ook een Youtube kanaal en heeft vele volgers op de gram. Een echte influencer dus. Elisah komt uit Zwolle en heeft daar Journalistiek gestudeerd. Na haar afstuderen stuurde ze veertig sollicitatiebrieven naar allerlei printmedia, maar niemand wilde dus begon ze haar eigen platform en met succes! Just do it yourself! Trek de stoute schoenen aan en get the do-it-yourself spirit.

Ze begon haar blog in 2012, op het juiste moment. Op het moment dat bloggen hip werd. Maar te laat is het nooit! Het kan nu ook nog. Kom met een origineel idee en ga ervoor. So start today met jouw online blog of business.

Sinds 2016 werkt ze fulltime aan Interior Junkie. Daarvoor werkte ze nog als freelance journalist erbij. Fulltime leven van een blog is zeker mogelijk. Zo zie je maar weer. Geen een dag is hetzelfde voor Elisah. De ene dag reist ze het land door, de andere dag zit vol meetings op kantoor en als klap op de vuurpijl wordt ze ook nog regelmatig uitgenodigd voor internationale events. Erg leuk dus!

Interior Junkie is uitgegroeid tot een groot platform en ze kan er dus goed van leven. Ja leven van een blog: het kan echt! Lees hier meer over wat een blogger kan verdienen. Dat kan dus aardig oplopen.

Het is niet bekend wat Elisah met haar blog verdient, maar we denken zeker wel een paar duizend euro per maand. Ze werkt samen met bekende merken op haar blog, instagram kanaal of Youtube kanaal. Uiteraard draait het deze dagen en anno 2021 veel om Instagram en ook vloggen is erg populair.

Heb jij een goed idee?Of misschien wel een brilliant idee? Ben jij de volgende interieur blogger? Weet je niet waar te beginnen? Bekijk dan onze shop en volg de stappen. Het starten van een eigen online onderneming hoeft niet duur te zijn en ook niet moeilijk te zijn. We are here to guide you the way! Er zijn niet extreem veel goede/leuke interieur blogs dus laat jouw talent zien en wie weet kom je zo ook aan meer klanten als interieur designer.

Bron: Interiorjunkie.com, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments