HomeInfluencersErvaringen met het content platform Hulc.nl

Ervaringen met het content platform Hulc.nl

Ervaringen met het platform hulc.

Hulc.nl: wat is het nou precies?

Hulc is het content platform van Nederland. Ben jij een blogger of online publisher? Dan moet je je wel aanmelden.

Hulc.nl is zoals eerder genoemd een influencer marketing platform waarop je je gratis kan aanmelden. Binnen dit platform zijn volgens de website meer dan 3700 Publishers en 600 opdrachtgevers actief. Het doel van het platform is om tijdefficient en op betaalbare wijze de perfecte influencers koppelen aan opdrachtgevers/marketeers. De publishers schrijven een blogpost op hun website en promoten daarmee jouw business. Vaak zijn daar wat eisen aan verbonden zoals een link in het artikel of meerdere links.

Publishers op Hulc zijn bijvoorbeeld bloggers of relevante websites/online magazines. Eigenlijk iedereen die bereid is om jouw product of dienst online te promoten. De focus van Hulc op publishers ligt heel duidelijk op blogs: promoot je website via andere websites. Een goed idee toch zo,n platform? Helaas kennen wij er niet meerdere dan dit platform, anders zouden we ons zeker aanmelden. Geld verdienen met je eigen online magazine/blog? Leuk toch?

Wij zijn al even aangemeld, maar hebben vandaag voor het eerst op een opdracht gereageerd.

Het valt ons op dat er vele bloggers actief op dit platform dus het is best lastig om gekozen te worden voor een opdracht. Maar dit geldt ook voor alle influencers (Instagrammers). Er zijn tegenwoordig zoveel content creators dat het steeds moeilijker wordt.

Een andere website voor bloggers en influencers is Linkpizza.nl, maar ook dit platform staat vol met influencers en de focus ligt hier meer op Instagram en Tiktok, helaas voor ons bloggers dus.

Gelukkig richt Hulc zich met name echt op SEO influencers. Goede blogs die scoren in Google en een goede DA waarde hebben. Wij hebben een DA waarde van 58 dus dat zit wel goed.

Ben jij nou benieuwd naar een ander content platform? Wil jij graag geld verdienen als blogger? Wat dacht je van WhitePress? Lees hier meer over dit platform.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments