HomeWritingLeuke Belgische bloggers. Benieuwd?

Leuke Belgische bloggers. Benieuwd?

Leuke Belgische bloggers. Nederland kent er genoeg, maar Belgie kan er ook wat van..of toch niet?

Wij hebben een paar leuke gespot en checken deze wekelijks voor de leukste blogs.

1.Silkeblogs

Op 1 staat zeker weten Silkeblogs.com. Silke is een leuke knappe meid met een creatief blog vol met beauty, fashion outfits en lifestyle artikelen. Mooie foto’s ook en mooi design als blog. Ze kan leven van haar blog en social media kanalen. Ze is ook een groot succes op de gram.

2.Zolea

Zolea is een ‘groene beautyblog’, je vindt er dan ook veel informatie over duurzame en diervriendelijke verzorgingsproducten. Daarnaast is eigenaresse Zoë een DIY-Queen. Een aanrader!

3. The Pink perfectionist

The Pink Perfectionist is een beauty- en lifestyleblog die in maart 2013 het levenslicht zag.Veel artikelen rondom selfcare en selflove. Interessant!

4.Where is the talent?

om heel eerlijk te zijn konden we niet veel originele bloggers meer vinden.Veel zijn ook overgegaan op Instagram helaas. Ook de website designs laten te wensen over..

Belgie: where is the blog talent? Welke leuke blogs missen we nou en zien we over het hoofd?

Wil jij nou je originele ideeën en talent graag laten zien? Volg dan de stappen in onze shop.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments