HomeMusicNieuwe heat van F1rstman. Hij brengt die "Vibe"

Nieuwe heat van F1rstman. Hij brengt die “Vibe”

Vlak voor de release van zijn langverwachte EP ‘Grounded’ in juni, brengt F1rstman meer heat! De Desi-artiest brengt zijn nieuwe single ‘Vibe’ uit. De track is een samenwerking met zijn favoriete producerduo CAPSLOCKED met wie hij eerder meerdere knallers, zoals ‘The Blend’ en’Kaali Gaddi’ produceerde. De oude vrienden sprongen de studio in om ‘Vibe’ te creëren, de perfecte anthem voor deze zomer! Dit energieke nummer laat je de diversiteit van de elementen door de hele beat heen voelen. Bij de track hoort een videoclip waarvoor F1rstman naar zijn geliefde Dubai ging om in de woestijn te filmen. Dus, maak je gordel vast, maak je quads en zandbuggy’s klaar en check ‘Vibe’ nu!

 ‘Vibe’ is vanaf 19 mei te streamen via alle portalen

 Toen F1rstman werd gevraagd naar de track, had hij een kort maar krachtig antwoord: “Vibe is party song; je kunt niet stil blijven staan als de DJ dit nummer dropt”

Net als zijn vorige tracks ‘So Fine’ en ‘Desi Lehenga’, zal ‘Vibe’ ook op F1rstman’s aankomende ‘Grounded’ EP staan die in juni zal verschijnen. Na een tijdje de EP te hebben geteased, is het wachten bijna voorbij. De EP ‘Grounded’ staat voor de lente/zomer vibes, die gedurende het hele project voelbaar zijn. Van het geluid, het artwork tot de visuals. Met 3 gloednieuwe nummers die aan de EP zijn toegevoegd, worden de fans getrakteerd op een geweldig project om de zomer door te komen!

Over F1stman

De 28-jarige F1rstman, echte naam Hassan Syed, groeide op in Den Haag, Nederland maar werd geboren in Lahore, Pakistan. Zijn roots zijn duidelijk terug te horen in zijn muziek.

Hij groeide op met Bollywood-muziek, voegde de Arabische melodielijnen en invloeden die hij kende uit shisha-lounges en de kawali- en soefi-muziek die zijn vader thuis speelde toe en mixte die in de studio met westerse hiphop- en r&b-invloeden. “Het is een helder, open geluid op zware beats die actueel zijn en wereldwijd energie vrijmaken. Het is het geluid van nu. De internationale Bollywood-scene had zo’n moderne upgrade hard nodig”.

F1rstman heeft met meer dan 300 miljoen streams, 500 miljoen views en 30 multi-platina platen bewezen een van de meest succesvolle onafhankelijke artiesten uit Nederland te zijn die het beste van twee werelden combineert. Zijn verfrissende, aanstekelijke en genre-overstijgende sound wordt inmiddels wereldwijd nagevolgd. Hij trad op op grote festivals in het VK en Scandinavië en ontving prijzen voor Best Breakthrough Act en Best Collaboration bij de BritAsia Awards in Londen eind 2019.

 

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments