HomeMusicFLEUR is persoonlijker dan ooit met ‘Verder Gaan’

FLEUR is persoonlijker dan ooit met ‘Verder Gaan’

Het muzikale talent van FLEUR kent geen grenzen en dat bewijst ze met haar nieuwe single ‘Verder Gaan’. Het nummer is zelf geschreven, zelf muzikaal uitgewerkt en samen geproduceerd. Het beschrijft de twijfel die je voelt als een relatie niet meer werkt en de enige optie is om allebei een eigen weg te gaan. ‘Verder Gaan’ komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Precies een jaar geleden schreef FLEUR de tekst en muziek voor ‘Verder Gaan’ thuis aan de keukentafel. Met deze nieuwe single legt de zangeres zowel haar persoonlijke gevoel en kwaliteiten als schrijver en producer op tafel. Dit maakt het een spannende release. Gelukkig werden de laatste twijfels bij FLEUR weggenomen tijdens de promotietour voor ‘Wat Als De Storm Komt’ met Stef Bos. Het advies van Stef was simpel: “Je moet geen concessies doen aan de muziek die je maakt, maar juist wachten tot iedereen klaar is om jouw muziek te horen.’’

Voor FLEUR is dat moment nu aangebroken in 2024. Ze heeft veel nieuwe muziek klaarliggen die ze graag met haar fans en de rest van Nederland wil delen. Ook groeit ze waanzinnig hard op TikTok met haar wekelijke medleyvideo’s en covers die samen goed zijn voor meer dan 500.000 views per maand. De zomer staat in het teken van veel optredens die ze in oktober afsluit met vijf shows in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Voor het jubileumjaar van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

FLEUR

FLeur is een frisse muzikale zangeres, pianist en songwriter. Door haar veelzijdige stem en haar liefde voor de piano kan FLEUR ieder bekend nummer zingen en spelen. Sinds haar veertiende treedt ze op door heel Nederland, zo stond ze onder andere in een uitverkochte Ziggo Dome, op Bevrijdingspop in Haarlem, in de Brabanthallen en op Popweekend Schagen. FLEUR tekende in 2020 bij Cloud 9 Music, hier bracht ze haar debuutsingle ‘Alleen Zonder Jou‘ uit, de titelsong van de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!2’ en maakte ze samen met Paul Sinha een eigen versie van ‘De Eerste Keer’ van Maxine & Franklin Brown, die maar liefst 6.5 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. Na het afronden van het Conservatorium heeft FLEUR de tijd genomen zichzelf muzikaal opnieuw uit te vinden. Dat is gelukt! Na het succes van ‘Niet Breken’ en ‘Wat Als De Storm Komt’ met Stef Bos is ‘Verder Gaan’ het derde resultaat van haar nieuwe muzikale koers. Naast eigen muziek zet FLEUR ook covers en medleyvideo’s op TikTok, deze zijn ontzettend succesvol met meer dan een half miljoen views per maand. De zangeres wil onderdeel uitmaken van de nieuwe generatie artiesten die de komende jaren aan de top staan en is vastbesloten dat dit haar gaat lukken.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments